reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
maggi81 gratuluję pięknych synków :-)
Agusia tak czy siak gratulacje i nuuudnej ciąży :-)

Ja dzisiaj po wizycie u dzieciaczków wszystko oki. Ja szyjki mam 30mm i za 2 tyg mam konsultacje u drugiej lekarki w sprawie pessara bo moja myśli żeby mi założyć "bo potem może już nie być na czym" także czekam do następnej wizyty na decyzje a póki co jadę na weselicho posiedzieć i popatrzeć jak inni się bawią :-D
Mam nadzieję, że jak wrócę za jakiś tydzień z hakiem to wszystkie będziecie nadal w trójpakach (no może oprócz Elala :-D)

Madi ona prywatnie to przeszukala dokładnie mówi ze na 99.999% jedno więc wątpię aby było wiecej , tylko ten brzuch ogromniasty ... Co ma być to będzie ! Może poprostu gruba jestem

Maggi śliczni chłopcy i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, będzie dobrze.....chłopcy są silni i sobie poradzą.

Agusia no szkoda że nie bliźniaki, ale widocznie tak miało być, a brzuszkiem się nie przejmuj, ja bym się cieszyła, ze jest widoczny:tak:

Zenia dobrze, że u maluszków wszystko ok, a na weselichu uważaj. A ten pessar chcesz mieć założony?

Netka - GRATULACJE!!!!
Elala - :) trzymam kciukasy!!! Koniecznie daj znać jak będziesz już po - będę siedzieć jak na szpilkach!
Maggi - jakie maluszki kochaniutkie

Moje maluchy jednak chore - jakiś wirus sie przypaletal i tylko ja jestem zdrowa. Reszta domowników ciągnie nosami...
Całuje was wszystkie no i wypatruje kolejnych małych smerfikow :))

Hakima - daje maluchom w południe obiadek ze sloiczka. Lubią bardzo, nawet już sie domagają "normalnego" jedzenia. Tu położna twierdzi, ze dopiero od 6 mca, ale nie chce tak długo czekać, bo potem mógłby być problem z nowymi smakami. Daje im tylko raz dziennie, nie za duże porcje, bo ok pól godz po obiadku i tak jest butla na dopchniecie...

WP_000169.jpgAlexander i Maxymilian:-)

Załączniki

• WP_000169.jpg
    WP_000169.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 106
reklama
mama290, maggi - jak tak patrze na zdjecia waszych maluszkow to jakos odwazniej mysle o przyslym wtorku. Sliczniusi ci Wasi chopcy. Teraz to ja nie moge sie doczekac kiedy swoje brzdace przytule.
Maggi - juz nie dlugo. Malcy nabiora sil a ty w miedzyczasie doprowadzisz siebie do troszke lepszej kondycji. Ja obstawiam ze przytulisz swoje niunie jeszcze przede mna.

Do góry