Różyczka82
Fanka BB :)
Maggi - jakie kochane Maluszki :-) Jeszcze raz Ci gratuluję. Na pewno jeszcze tylko góra kilka dni i wszyscy będziecie razem w domku - trzymam kciuki!!!! A jak po cc do siebie dochodzisz??? Masz pokarm?? Przypomnij mi w którym tygodniu Ty urodziłaś?? 31? Bo nie pamiętam.... Ściskam Was mocno i dużo siły i pozytywnego myślenia życzę!!!
Mama290 - cudowne Maluszki. Tobie również gratuluję i duuużo sił życzę :-)
Polka - jestem 4ta na liście???? jak to możliwe??

Marcysiowa - jak tam u Was? Do jutra z tego co pamiętam masz dostawać leki a później 'niech się dzieje wola nieba'? Jak Twoje nastawienie?
Ineska - witaj i gratuluję
znasz już płeć Maleństw?
Mnie coś brzucho boli do wczoraj....nie wiem czy to ginekologiczna sprawa czy żołądkowo-jelitowa :/
Miała któraś z Was biegunkę w ciąży? Ja mam już od tygodnia....Biorę węgiel i smectę, jem jagody, banany - ale średnio mi to pomaga...Nie wiem już co robić. Doszłam do wniosku że Maluchy mi na jelita naciskają i stąd moje problemy....
Mama290 - cudowne Maluszki. Tobie również gratuluję i duuużo sił życzę :-)
Polka - jestem 4ta na liście???? jak to możliwe??

Marcysiowa - jak tam u Was? Do jutra z tego co pamiętam masz dostawać leki a później 'niech się dzieje wola nieba'? Jak Twoje nastawienie?
Ineska - witaj i gratuluję
Mnie coś brzucho boli do wczoraj....nie wiem czy to ginekologiczna sprawa czy żołądkowo-jelitowa :/
Miała któraś z Was biegunkę w ciąży? Ja mam już od tygodnia....Biorę węgiel i smectę, jem jagody, banany - ale średnio mi to pomaga...Nie wiem już co robić. Doszłam do wniosku że Maluchy mi na jelita naciskają i stąd moje problemy....
fajnie ze za jednym razem parka, ale najwazniejsze ze zdrowe i rowno rosna. Ja tez tak ialam ze corcia nie zle sie usrawila najpierw kopala stopkami braciszka po glowce a jak juz podrosly to sie dupciu usadowila dokladnie na twarzy braciszka:-) Maly pewnie odetchnie z ulga jak go wyciagna bo ile mozna patrzec na 4 litery siostry.