Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. W Twoim przypadku beda cie kontrolowac czesciej ze wzgledu na to ze maluchy dziela jedno lozysko a to wymaga regularnego I czestego sprawdzania wagi maluszkow aby wylkuczyc zespol podkradania. Jest tu na forum kilka dziewczyn ktore ma doswiadczenie w tej kwestii takze jakbys potrzebowala wiecej szczegolow to pytaj na pewno ktos kto to przeszedl ci pomoze. Ja z reguly od 20tc wizyty milalam co 3 -4 tygodnie.elala - cos ty pakowac sie bede w niedziele, w sobote bede sie do tego szykowacLecimy na 16 dni
gotadora - blog Miss jest boski tez go uwielbiam a z tymi pytaniami to sie niedlugo sama przekonasz. Cala prawda a jak odpowiadasz na nie non stop to takie wlasnie odpowiedzi ci sie nasuwaja![]()
Ineska - takie czeste wizyty sa normlane w UK bo ciaza blizniacza to ciaza wiekszego ryzyka. Z tego co piszesz to bedziesz miala jednojajowce wiec tym bardziej musza czesciej sprawdzac. Ja do 30 tyg mialam co miesiac pozniej co tydzien.
Ineska jest tak jak pisze Marcikuk. Ja na twoim miejscu nie zamartwialabym sie ze wizyty sa czestsze niz w pojedynczej ciazy a raczej poczulabym ulge ze porzadnie sie Wami zajma. Wiesz jak to jest z NHS w UK. W Twoim przypadku beda cie kontrolowac czesciej ze wzgledu na to ze maluchy dziela jedno lozysko a to wymaga regularnego I czestego sprawdzania wagi maluszkow aby wylkuczyc zespol podkradania. Jest tu na forum kilka dziewczyn ktore ma doswiadczenie w tej kwestii takze jakbys potrzebowala wiecej szczegolow to pytaj na pewno ktos kto to przeszedl ci pomoze. Ja z reguly od 20tc wizyty milalam co 3 -4 tygodnie.
Marcysiowa - super wiesci. Trzymaj nogi zacisniete do 6 czerwca.