reklama
Różyczka82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny - byłam na wszelki wypadek na IP - ktg mi zrobili, wszystko jest ok.
A co do rozwolnienia - smectę piję...zobaczymy czy pomoże....
Maluszki moje wiercą się niesamowicie - zawsze tak jest jak jestem w szpitalu/na ktg - chyba nie lubią służby zdrowia, hahahha
Marcysiowa - super że wszystko jest ok, trzymam kciuki za 06.06. :-)
A co do rozwolnienia - smectę piję...zobaczymy czy pomoże....
Maluszki moje wiercą się niesamowicie - zawsze tak jest jak jestem w szpitalu/na ktg - chyba nie lubią służby zdrowia, hahahha
Marcysiowa - super że wszystko jest ok, trzymam kciuki za 06.06. :-)
czesc Elala,
mam pytania odnosnie wizyt u poloznej i w szpitalu, bo od 20 tygodnia mam wizyty co 2 tygodnie, a dodatkowo dostalam skierowanie do University College London Hospitals. I chcialam wiedziec czy to normalne, bo do 20 tygodnia nic sie nie dzialo, pierwszy scan mialam w 16 tygodniu i potem byla cisza, a teraz sie wsciekli.
Mieszkam w Londynie na High Barnet.
Plci jeszcze nie znam, wiem tylko, ze jedno lozysko i 2 worki owodniowe i 2 miesniaki na macicy, jeden wielkosci 49x36mm, wymiary dzieciakow w porzadki. tyle wiem z opisu ze scanu.
Nie wiem tlumacze to sobie wiekiem, zglosilam bole glowy poloznej, bo one byly od wysokiego cisnienia i generalnie sie denerwuje
.
Dzieki za odzew i pozdrawiam
mam pytania odnosnie wizyt u poloznej i w szpitalu, bo od 20 tygodnia mam wizyty co 2 tygodnie, a dodatkowo dostalam skierowanie do University College London Hospitals. I chcialam wiedziec czy to normalne, bo do 20 tygodnia nic sie nie dzialo, pierwszy scan mialam w 16 tygodniu i potem byla cisza, a teraz sie wsciekli.
Mieszkam w Londynie na High Barnet.
Plci jeszcze nie znam, wiem tylko, ze jedno lozysko i 2 worki owodniowe i 2 miesniaki na macicy, jeden wielkosci 49x36mm, wymiary dzieciakow w porzadki. tyle wiem z opisu ze scanu.
Nie wiem tlumacze to sobie wiekiem, zglosilam bole glowy poloznej, bo one byly od wysokiego cisnienia i generalnie sie denerwuje
Dzieki za odzew i pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Miss Cinname
Fanka BB :)
Elala, Marcysiowa - to teraz moc z Wami!!!!! Nie dajcie się nikomu i niczemu, wydawajcie na świat piękne dzieci i mocno je przytulcie od cioć forumowych!:-)
Ineska - witaj i powodzenia! Nie zamartwiaj się na zapas, to w niczym nie pomaga! Wiem, że ciężko się nie denerwować, ale i tak nic nie zrobisz, więc zostaje Ci wsłuchac się w swoje ciało, a ono zwykle dużo mówi!
Ineska - witaj i powodzenia! Nie zamartwiaj się na zapas, to w niczym nie pomaga! Wiem, że ciężko się nie denerwować, ale i tak nic nie zrobisz, więc zostaje Ci wsłuchac się w swoje ciało, a ono zwykle dużo mówi!

Miss Cinname :-) Twój blog jest super! wspaniale się go czyta! no i bardzo się uśmiałam z "NIe ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi"
elala - cos ty pakowac sie bede w niedziele, w sobote bede sie do tego szykowac
Lecimy na 16 dni 
gotadora - blog Miss jest boski tez go uwielbiam a z tymi pytaniami to sie niedlugo sama przekonasz. Cala prawda a jak odpowiadasz na nie non stop to takie wlasnie odpowiedzi ci sie nasuwaja
Ineska - takie czeste wizyty sa normlane w UK bo ciaza blizniacza to ciaza wiekszego ryzyka. Z tego co piszesz to bedziesz miala jednojajowce wiec tym bardziej musza czesciej sprawdzac. Ja do 30 tyg mialam co miesiac pozniej co tydzien.

gotadora - blog Miss jest boski tez go uwielbiam a z tymi pytaniami to sie niedlugo sama przekonasz. Cala prawda a jak odpowiadasz na nie non stop to takie wlasnie odpowiedzi ci sie nasuwaja
Ineska - takie czeste wizyty sa normlane w UK bo ciaza blizniacza to ciaza wiekszego ryzyka. Z tego co piszesz to bedziesz miala jednojajowce wiec tym bardziej musza czesciej sprawdzac. Ja do 30 tyg mialam co miesiac pozniej co tydzien.
Ineska jest tak jak pisze Marcikuk. Ja na twoim miejscu nie zamartwialabym sie ze wizyty sa czestsze niz w pojedynczej ciazy a raczej poczulabym ulge ze porzadnie sie Wami zajma. Wiesz jak to jest z NHS w UK
. W Twoim przypadku beda cie kontrolowac czesciej ze wzgledu na to ze maluchy dziela jedno lozysko a to wymaga regularnego I czestego sprawdzania wagi maluszkow aby wylkuczyc zespol podkradania. Jest tu na forum kilka dziewczyn ktore ma doswiadczenie w tej kwestii takze jakbys potrzebowala wiecej szczegolow to pytaj na pewno ktos kto to przeszedl ci pomoze. Ja z reguly od 20tc wizyty milalam co 3 -4 tygodnie.
Marcysiowa - super wiesci. Trzymaj nogi zacisniete do 6 czerwca.
. W Twoim przypadku beda cie kontrolowac czesciej ze wzgledu na to ze maluchy dziela jedno lozysko a to wymaga regularnego I czestego sprawdzania wagi maluszkow aby wylkuczyc zespol podkradania. Jest tu na forum kilka dziewczyn ktore ma doswiadczenie w tej kwestii takze jakbys potrzebowala wiecej szczegolow to pytaj na pewno ktos kto to przeszedl ci pomoze. Ja z reguly od 20tc wizyty milalam co 3 -4 tygodnie.Marcysiowa - super wiesci. Trzymaj nogi zacisniete do 6 czerwca.
elala - cos ty pakowac sie bede w niedziele, w sobote bede sie do tego szykowacLecimy na 16 dni
gotadora - blog Miss jest boski tez go uwielbiam a z tymi pytaniami to sie niedlugo sama przekonasz. Cala prawda a jak odpowiadasz na nie non stop to takie wlasnie odpowiedzi ci sie nasuwaja![]()
dzieki, troche sie uspokoilam, jednak realia uk sa inne
reklama
Ineska jest tak jak pisze Marcikuk. Ja na twoim miejscu nie zamartwialabym sie ze wizyty sa czestsze niz w pojedynczej ciazy a raczej poczulabym ulge ze porzadnie sie Wami zajma. Wiesz jak to jest z NHS w UK. W Twoim przypadku beda cie kontrolowac czesciej ze wzgledu na to ze maluchy dziela jedno lozysko a to wymaga regularnego I czestego sprawdzania wagi maluszkow aby wylkuczyc zespol podkradania. Jest tu na forum kilka dziewczyn ktore ma doswiadczenie w tej kwestii takze jakbys potrzebowala wiecej szczegolow to pytaj na pewno ktos kto to przeszedl ci pomoze. Ja z reguly od 20tc wizyty milalam co 3 -4 tygodnie.
Marcysiowa - super wiesci. Trzymaj nogi zacisniete do 6 czerwca.
dzieki uspokoilam sie
Podziel się: