reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Elala- mam nadzieje że twoje słowa się sprawdzą:) tobie w sumie też niewiele zostało dni do przytulankowania z maluszkami:) &&&& za 28
Lilonka- tak ja na Brochowie, jestem bardzo zadowolona z opieki zwłaszcza przed rozwiązaniem bo naprawdę robili co mogli żeby jak najdłużej chłopaki posiedzieli w brzuchu no ale nie udało się za długo bo choróbsko mocno postępowało i już martwili się bardziej o mnie niż o maluchów:(A ja tak marzyłam żeby dotrwać przynajmniej do końca maja:eek: A twoje smerfy już takie duże:) słodziaki jak ten czas szybko leci wow

Maggi niedługo przytulisz swoje maluszki moi chłopcy juz są w moim szpitalu więc jestem juz spokojna że mam ich tak blisko Oluś juz tylko sie dogrzewa w inkubatorze waży 1.190 kg nie ma już żółtaczki ,Max tez już tylko sie dogrzewa odłączyli mu wczoraj cpap,ja odciągam mleko w kółko:happy2: na poczatku kupiłam sobie taki zwykły laktator (elektryczny) jak wróciłam do domu i zaczełam nim odciagać to omało nie rozbiłam go na ścianie to była porazka za duża moc za mało mleka koleżanka pożyczyła mi aventa manualnego (przywiozła mi go w środku nocy ) jakos odciągłam i nawet dawał radę nie wiem jak na dłuższą metę , w między czasie zamówiłam medele swing i od dziś w końcu mam ulgę :happy2:. Wszpitalu używam tez medeli tylko takiej stojącej mocniejszej wnioski takie że nie ma co kupować laktatora wczesniej
:happy2:

Maggi, Mama290 - piękne maleństwa. Siła i pozytywna energia dla Was!!!!!!:-)
Maggi- jeszcze moment i będziesz tulić do woli! Teraz potrzeba cierpliwości, potem już tylko miłość!!!!!!! Mocno za Was ściskam!!!!!!

Witam wszystkich,

jestem tu nowa, bede mama blizniakow (nie najmlodsza niestety), termin 04/10/2013, jestem w 21 tygodniu ciazy.

Gratuluje szkrabow!!!

Mam pytanie czy sa tutaj mamy, ktore rodzily w UK? poniewaz mam wiele pytan, dot. opieki nad ciezarna.

pozdrawiam

hej ineska witaj na naszym forum. jest nas tu kilka - blizniaczych mam z UK. Mysle ze jak dziewczyny tylko znajda chwile przerwy w ogarnianiu blizniakow :-) to sie odezwa a I ja juz w krotce bede miala odpowiednie doswiadczenie odnosnie porodu aby w razie czego odpowiedziec na Twoje pytania a poki co moge postarac sie odpowiedziec na te ciazowe:-). skad dokladniej jestes??? Znasz juz plec dzieci?

Mama śliczne dzieciaki i takie malusie, ale dobrze, że juz coraz lepiej:tak:

Maggi już wkrotce przytulisz swoje maluszki....trzymam kciuki &&&&

Witam nową mamuske :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry