Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie przejmuj się co będa gadac. U mnie na uczelni pewni nic by nie gadali, bo jest sporo dziewczyn w ciąży. Pracuje na uniwersytecie medycznym w poznaniu i tylko problemy wystepuja w przypadku niektórych zajęc jak radiologia itp, które moga zaszkodzić dziecku. wtedy pisze sie pismo o przeniesienie na inny rok i tyle. Dziewczyny studiuja, rodza i dalej studiuja. I maja zapomoge za urodzenie dzidziusia.Cześć dziewczyny. Jestem nowa na forum i jestem w 10 tyg ciąży. Studiuje ekonomie na 2 roku, od września zaczynam 3 rok.. I właśnie... termin mam na 7 luty czyli SESJA i nie mam pojęcia jak to wszystko pogodzić i czy dam radę, czy któraś z Was miała podobny przypadek do mojego.. Martwię się też, że jak urodzę maleństwo to na zajęcia już będzie mi ciężko chodzić. Poradźcie proszę co powinnam zrobić? W październiku będzie już pewnie widać brzuszek, martwię się też tym że wszyscy w koło będą gadać i nie wiem jak zareagują studenci, wykładowcy.... Poradźcie coś![]()
Nawet pytał o to, czy może być przy porodzie, czym rozwścieczył mnie maksymalnie...