katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Kuba chyba "zalicza" pierwszy skok, a ja dzieki temu padam na twarz wieczorami.
Kłaczek - podwójne gratulacje!!!
Flo - ja pamiętam te drugie oświadczyny, w Wigilię, pod choinkę dostałam pierścionek z brylancikami... w tym roku będzie dwa lata od tego zdarzenia. A co do ogarniania przez Anię - przy Alince nie miałam najmniejszego problemu z ogarnianiem, bo mała to był aniołek. Teraz niestety, nie dość, że Kuba jest bardziej zajmujący, to jeszcze jest Alinka.
Ania - dziś otworzyłam paczkę pampersów nr 3 - tak jak Ty, bo dwójeczki są troszkę ciasne i mało chłonne.
Misia - super, że Kubuś odnalazł się w żłobku!!!
Majuska, Basia, Azula, Zoyka, Ollena - i cała reszta bandy - pozdrawiam i życzę miłego weekendu!!!!
Kuba chyba "zalicza" pierwszy skok, a ja dzieki temu padam na twarz wieczorami.
Kłaczek - podwójne gratulacje!!!
Flo - ja pamiętam te drugie oświadczyny, w Wigilię, pod choinkę dostałam pierścionek z brylancikami... w tym roku będzie dwa lata od tego zdarzenia. A co do ogarniania przez Anię - przy Alince nie miałam najmniejszego problemu z ogarnianiem, bo mała to był aniołek. Teraz niestety, nie dość, że Kuba jest bardziej zajmujący, to jeszcze jest Alinka.
Ania - dziś otworzyłam paczkę pampersów nr 3 - tak jak Ty, bo dwójeczki są troszkę ciasne i mało chłonne.
Misia - super, że Kubuś odnalazł się w żłobku!!!
Majuska, Basia, Azula, Zoyka, Ollena - i cała reszta bandy - pozdrawiam i życzę miłego weekendu!!!!

Kiedyś dojdzie do nieszczęścia, bo zwyczajnie mi się wyrwie. Ostatnio na osiedlu przekotłował pieska bo ten podbiegł do niego nieopatrznie, jedno kłapnięcie szczęką i kundelek wisiał w powietrzu zataczając potem duży łuk w locie... Za to ludzi kocha w sposób nieopanowany i radosny... Za ptakami goni z ujadaniem, ale jeszcze nigdy żadnego nie udało mu się złapać - dzielnie próbuje od czterech lat i w próbach swych nie ustaje