hełoł :-)
Kłaczku gratulacje :-) podwójne :-)
Majuska może mają w tym Twoim szpitalu jakiś miły pokoik z widokiem na zielone ? Ja zamiast ryżu "stosuje" płatki kukurydziane. Młody baaaardzo ładnie stosuje chwyty wszelakie a płatki mu nader smakują zwłaszcza z podłogi

a dokładnie dywanu i z dywanem.
Anka zawsze Cię podziwiałam za te ranne wieści
Basiu jak dostałaś skierowanie do poradni reh to idź tam z tatą - bo zapewne on będzie ćwiczył. Ty do pracy, mąż też wiec zostaje dziadek. Vojta nie boli chociaż dzieci się drą jak ze skóry obdzierane no chyba ze są Kubą.
Zoyka Młody mimo, że nie lubił leżakowąć na brzuchu i ogólnie w leżakowaniu miał ze 2 miesiące do tyłu to chciał siadać ok 5 miesiaca - ku naszemu i rehabilitanta przerażeniu. Żadnych poduszek, żadnych podparć. Każde dziecko jest inne wpólne sa tylko kamienie milowe pt.: ok 9/10 miesiaca ma stać a po 18/19 chodzić. I brak powyższych ma budzić nasz niepokój.
Kuba jest mym pierwszym i jedynym dziecięciem i tez mam schizy ale staram się przede wszystim słuchać zdrowego rozsądku, weryfikować na bieżąco swe strachy a nie popadać w jakąś paranoję i non stop porównywać Kubę z X czy Y.
aaa Kuba zakończył pierwszy tydzień w żłobku, obyło się bez kryzysów, spazmów, płaczu i takich tam.
wczoraj rozmawiałąm z właścicielą żłobka, dziś z jej pracownicą i ... Kuba się wg nich świetnie zaaklimatyzował, ładnie je, ładnie się SAM bawi, jest ciekawy i otwarty na nowe doznania. W czasie czytanie bajek starszym dzieciakom przestaje się bawić i słucha uważnie ... ja sama zauwazyłam, że jest bardziej radosny, chętniej zjada wszystko. Oby tak dalej.