kłaczek
Fanka BB :)
Azula, nie przejmuje sie bo to landlord zawalil z wymiana drzwi. A faktem jest tez, ze ulewa byla konkretna - juz wiem czemu lalo sie po murze - rynna nie dala rady i przebralo gora. Czeka nas zdarcie wykladziny w lazience - jaki debil kladzie dywan w kiblu to ja nie wiem, ale Anglicy maja pomysly. To trzeba dzis zdjac, powyciagac spod wanny i umywalkowej nogi i wy..c w diably.
Dziecko polroczne wcale nie musi siedziec. Zalezy na ktore tabelki popatrzec. Ale zabawa w podciaganie do siadu jest dla dziecka fajna - Karol lubi. Z takich "natrectw"... Karol lezac na plecach "rzuca tylkiem" - robi to czesto i z upodobaniem. Nie widze w tym problemu. On podrywa obie nogi w gore, po czym z impetem opuszcza je na podloze i jednoczesnie unosi dupsko - wyglada jakby ataku jakiegos dostal. Szczegolnie mu sie nasila jak sie cieszy.
Jedziemy kontrkat podpisywac. Normalnie czuje sie jak przed "pierwszym razem".
Dziecko polroczne wcale nie musi siedziec. Zalezy na ktore tabelki popatrzec. Ale zabawa w podciaganie do siadu jest dla dziecka fajna - Karol lubi. Z takich "natrectw"... Karol lezac na plecach "rzuca tylkiem" - robi to czesto i z upodobaniem. Nie widze w tym problemu. On podrywa obie nogi w gore, po czym z impetem opuszcza je na podloze i jednoczesnie unosi dupsko - wyglada jakby ataku jakiegos dostal. Szczegolnie mu sie nasila jak sie cieszy.
Jedziemy kontrkat podpisywac. Normalnie czuje sie jak przed "pierwszym razem".

Kłaczku ja nie mogę się doczekać jakiś fot z nowego twego lokum
Zabawne ze takie *******y wpisuja. Mniej zabawne, ze babcia twierdzila ze wyprowadza sie do konca miesiaca (w maju), a teraz twierdzi ze chcialaby jeszcze pomieszkac do... konca sierpnia. A chyba kogos pogielo. Mamy tu placic rent i tam juz kredyt?? Nie przejdzie. My sie tu spinamy zeby nie przeciagac transakcji, zeby sprzedajacy mieli komfort szybko zalatwionej sprawy, a oni mi wyjezdzaja ze do konca sierpnia?? Ja chce wykorzystac jeszcze lato (jesli sie nadarzy) w ogrodzie z dzieckiem. Poki co lata nie ma - jesien za oknem.
Opadla mi szczena, az sie prawniczka zaczela smiac. Nie wiem teraz.. Czy to byly oswiadczyny??