Zoyka tak moja się non stop na brzuszek przekręcała od pewnego etapu, nie pociesze Cie..będzie jeszcze gorzej, pewnego dnia stanie i będzie chciała już tylko wstawać i będzie się czasem przewracać co spowoduje wycie
Moja tnie komara, więc mam chwilkę oddechu.
Ollena przejrzałam wczoraj Twój FB i tak się zastanawiam co Ty robisz na wątku 40tek, bo za Chiny na 40-tkę nie wyglądasz:-) A mój stary jak Mię zobaczył ( bo siedzi na swoim kompie obok mnie i łypie mi zawsze przez ramię ) to mówi : o ta to musi być agentka, ma to wypisane na czole
A Ty Zoyka chciałaś se nas pooglądac, a swoje masz aż jedno zdjęcie
za to sporo złotych myśli
Katrina tak czy inaczej zapraszam serdecznie z Twoją foxicą , ja uwielbiam takie psiaki , macie u mnie na bank megarabat
, pogratulowac dorodnego synusia, ten czas pomiędzy jednym rozmiarem a drugim mija jak sen..ten pomiędzy chrztem, a 18 tka też ( a propos chrztu..my nadal w czarnej doopie
)
Aniu wyłaź z tej stodoły ja Cię bardzo proszę
Edit : O sory..już jesteś ( pisałyśmy razem
)))) )
Anus póki co nie mam żadnej pomocy, bo jak wczoraj wyszła tak jej do tej pory nie ma..( śpi u koleżanki podobnoż..
)
Edit 16 raz: a u nas się właśnie rozpadało, to na bank Kaśka przywiozła irlandzką pogodę, śmieć mi się chce bo jak tam siedziała to zazdrościła nam tropikalnych upałów i nie mogła się doczekać aż tu przyjedzie, a tu masz babo placek...leje
Moja tnie komara, więc mam chwilkę oddechu.
Ollena przejrzałam wczoraj Twój FB i tak się zastanawiam co Ty robisz na wątku 40tek, bo za Chiny na 40-tkę nie wyglądasz:-) A mój stary jak Mię zobaczył ( bo siedzi na swoim kompie obok mnie i łypie mi zawsze przez ramię ) to mówi : o ta to musi być agentka, ma to wypisane na czole

A Ty Zoyka chciałaś se nas pooglądac, a swoje masz aż jedno zdjęcie

za to sporo złotych myśli
Katrina tak czy inaczej zapraszam serdecznie z Twoją foxicą , ja uwielbiam takie psiaki , macie u mnie na bank megarabat

, pogratulowac dorodnego synusia, ten czas pomiędzy jednym rozmiarem a drugim mija jak sen..ten pomiędzy chrztem, a 18 tka też ( a propos chrztu..my nadal w czarnej doopie
) Aniu wyłaź z tej stodoły ja Cię bardzo proszę
Edit : O sory..już jesteś ( pisałyśmy razem
Anus póki co nie mam żadnej pomocy, bo jak wczoraj wyszła tak jej do tej pory nie ma..( śpi u koleżanki podobnoż..
) Edit 16 raz: a u nas się właśnie rozpadało, to na bank Kaśka przywiozła irlandzką pogodę, śmieć mi się chce bo jak tam siedziała to zazdrościła nam tropikalnych upałów i nie mogła się doczekać aż tu przyjedzie, a tu masz babo placek...leje

Ostatnia edycja:
...powiem Ci, że Wy z Jarkiem prezentujecie się bombowo i widać, że tam między Wami aż iskrzy , pozytywnie oczywiście
Twój album również piękny, a najpiękniejsze zdjęcie to to czarno-białe z Julą, super mamuśka jesteś
i Myszora na zmianę. Na szczęscie nadal nie ma temperatury i nadal zachowuje się normalnie :-)