reklama

Ciąża po 40

Zoyka tak moja się non stop na brzuszek przekręcała od pewnego etapu, nie pociesze Cie..będzie jeszcze gorzej, pewnego dnia stanie i będzie chciała już tylko wstawać i będzie się czasem przewracać co spowoduje wycie:sorry:

Moja tnie komara, więc mam chwilkę oddechu.
Ollena przejrzałam wczoraj Twój FB i tak się zastanawiam co Ty robisz na wątku 40tek, bo za Chiny na 40-tkę nie wyglądasz:-) A mój stary jak Mię zobaczył ( bo siedzi na swoim kompie obok mnie i łypie mi zawsze przez ramię ) to mówi : o ta to musi być agentka, ma to wypisane na czole :-D:-D
A Ty Zoyka chciałaś se nas pooglądac, a swoje masz aż jedno zdjęcie:wściekła/y::-D za to sporo złotych myśli:-D:-D
Katrina tak czy inaczej zapraszam serdecznie z Twoją foxicą , ja uwielbiam takie psiaki , macie u mnie na bank megarabat:-D:-D, pogratulowac dorodnego synusia, ten czas pomiędzy jednym rozmiarem a drugim mija jak sen..ten pomiędzy chrztem, a 18 tka też ( a propos chrztu..my nadal w czarnej doopie:sorry: )

Aniu wyłaź z tej stodoły ja Cię bardzo proszę:-p
Edit : O sory..już jesteś ( pisałyśmy razem :))))) )
Anus póki co nie mam żadnej pomocy, bo jak wczoraj wyszła tak jej do tej pory nie ma..( śpi u koleżanki podobnoż..:cool2:)

Edit 16 raz: a u nas się właśnie rozpadało, to na bank Kaśka przywiozła irlandzką pogodę, śmieć mi się chce bo jak tam siedziała to zazdrościła nam tropikalnych upałów i nie mogła się doczekać aż tu przyjedzie, a tu masz babo placek...leje:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska jak jedno ? Mam cały katalog tylko mnie, potem mam z Jarkiem a potem dwa Julki !

Czekaj, moze mam zablokowanych odbiorców :)

Sprawdziłam: jesteś w gronie odbiorców i powinnaś widzieć wszystko :)

I fakt, Olena na 25 lat wygląda.
Majuska masz super przystojnego męża i pięknie razem wyglądacie. I Ty tez nie wyglądasz an swoje lata :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska jak jedno ? Mam cały katalog tylko mnie, potem mam z Jarkiem a potem dwa Julki !

Zoyka no obejrzałam, nie wiem jak ja to wczoraj nie widziałam:no:...powiem Ci, że Wy z Jarkiem prezentujecie się bombowo i widać, że tam między Wami aż iskrzy , pozytywnie oczywiście:tak: Twój album również piękny, a najpiękniejsze zdjęcie to to czarno-białe z Julą, super mamuśka jesteś:tak:
Aha...muszki mnie rozłożyły na łopatki:-D:-D:-D

hełoł ...
melduje się matka wariatka :-D najpierw dręczyłam ma super matkę 9+ (bo się okazało, że posiada już 12 dziecków) jaką technika spać ... potem wisiałam nad nim nad łóżeczkiem, a potem gapiłam się w niańkę ... tak czy siak Kubutek po 24 przestał kasłać, nie wiem jak mi sie udało przełozyć go na klina (nie ma poduszki - bo przy jego wędrówkach nie ma to sensu najmniejszego) i okryć kocykiem ażurowym - tak kocykiem bo mimo że posiadam dwa śpiwory do spania - letni i zimowy jest za ciepło. Dospał do 7 czyli spał 11 godzin, zjadł mleczko, zjadł kaszke z żółtkiem a teraz bawi się dzielnie sam w łózeczku... Znaczy gada do pana mięciutkiego :eek: i Myszora na zmianę. Na szczęscie nadal nie ma temperatury i nadal zachowuje się normalnie :-)
Aniu w sumie jeden uj skąd i gdzie go zaatakował ten wirus. Fakt, że pogoda jest okrutna - u mego m. w pracy panuje zapalenie oskrzeli a u mnie zaczłą panować wirus kupiszonowy... no i dobrze że dałaś radę wypełznąć z tej stodoły :-D
Zoyka kaszki dziecięcie są na stoisku dziecięcym, kururydza i ryż nie zawieraja glutenu. Z glutenem jest kaszka manna i takie wynalazki jak 7 zbóż, zdrowy brzuszek itd. ... Na początku kup kleik ryżowy jest delikatny choć może nieco zapychać :-)
Majuska nie wypominaj Ollenie wieku bo nie będzie miał nam kto po piwo skakać :-p pocieszy Cię jak napiszę iż ... Kubutek kończy za miesiąc rok a ja nawet nie byłam w kościele gdzie chcę aby był chrzczony ?
Kłaczek gdzie jesteś ? wiem rozprawiasz się z Chińczykiem :-p
Azula mam nadzieję, że masz lepszy nastrój.

Ostatnia edycja:
misia nie pocieszyłaś mnie:-p no i nie wiem jak to z tym skakaniem Olleny po piwo będzie, bo pisała przecież ostatnio, że Mia jej nie pozwala wyjść pobrowarzyć, czuje chmiel nochalem pewnikiem:-D

rozmowa z moim małżem wczoraj przed zaśnięciem
Ja: zawsze sie mnie pytałeś kiedy ja się wreszcie posypię, no to masz, dzięki ciąży i naszemu dziecięciu w ciągu ostatniego roku przybyło mi z 10 lat:-)
Moj małż: a nie zauważyłaś, że ja tak gdzieś od 2 lat przestałem się wreszcie o to pytać:rofl2:

Majuska PIKNE :-D ale przypomniałaś mi rozmowę z mym zaprzyjaźnionym interesantem. Widzieliśmy się ostatnio 3 lata temu no może 4 :-D ostatnio przyszedł kwity złozyć i tak siadłam obok żeby mu pomóc w wypełnienia a on ... obciął mnie jak komornik szafę i mówi: ... no dobrze wyglądasz, ja: eyeyeyyy ... on: wiesz całkiem, całkiem się trzymasz nawet lepiej niz całkiem, no nawet lepiej niż dobrze ... i nie rób takiej miny bo wiesz jak to z kobietami w twoim wieku - jednego dnia dobrze a następnego dnia się sypią ... :eek::eek::eek: dalej nie wiem co o tym myśleć :-D profilaktycznie NIC nie powiedziałam.

Zoyka, spoko - gdyby Jula miala nietolerancje laktozy to wyszlo by i na modyfikowanym. Przeciez to mleko zawiera laktoze jak mleko wszystkich ssakow. Karol problemy laktozowe mial na mm przeciez i dopiero laktaza w kroplach nieco zalagodzila problem. Co do kaszek, to koniecznie bez cukru bo to zaraza uzalezniajaca jest.
Misia, nie - spalam. A przynajmniej probowalam spac. Jestem zmeczona.

reklama
:-D
Kubutek śpi sobie :-)
a Zoyka co do spania na brzuchu ... na początku wył na brzuchu okrutnie a teraz to jest jedyna słuszna pozycja ... jak w spacerówce miał usiłowania przekręcenia się na brzuch to stwierdzilam że to natręctwo, a bujaku mu sie udało ale tak jak Twoja Jula w łózeczku włączył syrenę bo było mało wygodnie :-D szczerze powiedziawszy w pierwszej chwili nie miałam koncepcji jak go wypiąć z tego bez uszczerbku dla ciała i bujaka :-D także nie martw się.
Zjola gdzie tak pędzisz ?
Kłaczku co się dzieje ?
http://misioweopowiesci.o2.pl/bajkowe-pokoje.html
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry