• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Zoyka tak moja się non stop na brzuszek przekręcała od pewnego etapu, nie pociesze Cie..będzie jeszcze gorzej, pewnego dnia stanie i będzie chciała już tylko wstawać i będzie się czasem przewracać co spowoduje wycie:sorry:

Moja tnie komara, więc mam chwilkę oddechu.
Ollena przejrzałam wczoraj Twój FB i tak się zastanawiam co Ty robisz na wątku 40tek, bo za Chiny na 40-tkę nie wyglądasz:-) A mój stary jak Mię zobaczył ( bo siedzi na swoim kompie obok mnie i łypie mi zawsze przez ramię ) to mówi : o ta to musi być agentka, ma to wypisane na czole :-D:-D
A Ty Zoyka chciałaś se nas pooglądac, a swoje masz aż jedno zdjęcie:wściekła/y::-D za to sporo złotych myśli:-D:-D
Katrina tak czy inaczej zapraszam serdecznie z Twoją foxicą , ja uwielbiam takie psiaki , macie u mnie na bank megarabat:-D:-D, pogratulowac dorodnego synusia, ten czas pomiędzy jednym rozmiarem a drugim mija jak sen..ten pomiędzy chrztem, a 18 tka też ( a propos chrztu..my nadal w czarnej doopie:sorry: )

Aniu wyłaź z tej stodoły ja Cię bardzo proszę:-p
Edit : O sory..już jesteś ( pisałyśmy razem :))))) )
Anus póki co nie mam żadnej pomocy, bo jak wczoraj wyszła tak jej do tej pory nie ma..( śpi u koleżanki podobnoż..:cool2:)

Edit 16 raz: a u nas się właśnie rozpadało, to na bank Kaśka przywiozła irlandzką pogodę, śmieć mi się chce bo jak tam siedziała to zazdrościła nam tropikalnych upałów i nie mogła się doczekać aż tu przyjedzie, a tu masz babo placek...leje:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Majuska jak jedno ? Mam cały katalog tylko mnie, potem mam z Jarkiem a potem dwa Julki !

Czekaj, moze mam zablokowanych odbiorców :)

Sprawdziłam: jesteś w gronie odbiorców i powinnaś widzieć wszystko :)

I fakt, Olena na 25 lat wygląda.
Majuska masz super przystojnego męża i pięknie razem wyglądacie. I Ty tez nie wyglądasz an swoje lata :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Majuska jak jedno ? Mam cały katalog tylko mnie, potem mam z Jarkiem a potem dwa Julki !

Zoyka no obejrzałam, nie wiem jak ja to wczoraj nie widziałam:no:...powiem Ci, że Wy z Jarkiem prezentujecie się bombowo i widać, że tam między Wami aż iskrzy , pozytywnie oczywiście:tak: Twój album również piękny, a najpiękniejsze zdjęcie to to czarno-białe z Julą, super mamuśka jesteś:tak:
Aha...muszki mnie rozłożyły na łopatki:-D:-D:-D

hełoł ...
melduje się matka wariatka :-D najpierw dręczyłam ma super matkę 9+ (bo się okazało, że posiada już 12 dziecków) jaką technika spać ... potem wisiałam nad nim nad łóżeczkiem, a potem gapiłam się w niańkę ... tak czy siak Kubutek po 24 przestał kasłać, nie wiem jak mi sie udało przełozyć go na klina (nie ma poduszki - bo przy jego wędrówkach nie ma to sensu najmniejszego) i okryć kocykiem ażurowym - tak kocykiem bo mimo że posiadam dwa śpiwory do spania - letni i zimowy jest za ciepło. Dospał do 7 czyli spał 11 godzin, zjadł mleczko, zjadł kaszke z żółtkiem a teraz bawi się dzielnie sam w łózeczku... Znaczy gada do pana mięciutkiego :eek: i Myszora na zmianę. Na szczęscie nadal nie ma temperatury i nadal zachowuje się normalnie :-)
Aniu w sumie jeden uj skąd i gdzie go zaatakował ten wirus. Fakt, że pogoda jest okrutna - u mego m. w pracy panuje zapalenie oskrzeli a u mnie zaczłą panować wirus kupiszonowy... no i dobrze że dałaś radę wypełznąć z tej stodoły :-D
Zoyka kaszki dziecięcie są na stoisku dziecięcym, kururydza i ryż nie zawieraja glutenu. Z glutenem jest kaszka manna i takie wynalazki jak 7 zbóż, zdrowy brzuszek itd. ... Na początku kup kleik ryżowy jest delikatny choć może nieco zapychać :-)
Majuska nie wypominaj Ollenie wieku bo nie będzie miał nam kto po piwo skakać :-p pocieszy Cię jak napiszę iż ... Kubutek kończy za miesiąc rok a ja nawet nie byłam w kościele gdzie chcę aby był chrzczony ?
Kłaczek gdzie jesteś ? wiem rozprawiasz się z Chińczykiem :-p
Azula mam nadzieję, że masz lepszy nastrój.

Ostatnia edycja:
misia nie pocieszyłaś mnie:-p no i nie wiem jak to z tym skakaniem Olleny po piwo będzie, bo pisała przecież ostatnio, że Mia jej nie pozwala wyjść pobrowarzyć, czuje chmiel nochalem pewnikiem:-D

rozmowa z moim małżem wczoraj przed zaśnięciem
Ja: zawsze sie mnie pytałeś kiedy ja się wreszcie posypię, no to masz, dzięki ciąży i naszemu dziecięciu w ciągu ostatniego roku przybyło mi z 10 lat:-)
Moj małż: a nie zauważyłaś, że ja tak gdzieś od 2 lat przestałem się wreszcie o to pytać:rofl2:

Majuska PIKNE :-D ale przypomniałaś mi rozmowę z mym zaprzyjaźnionym interesantem. Widzieliśmy się ostatnio 3 lata temu no może 4 :-D ostatnio przyszedł kwity złozyć i tak siadłam obok żeby mu pomóc w wypełnienia a on ... obciął mnie jak komornik szafę i mówi: ... no dobrze wyglądasz, ja: eyeyeyyy ... on: wiesz całkiem, całkiem się trzymasz nawet lepiej niz całkiem, no nawet lepiej niż dobrze ... i nie rób takiej miny bo wiesz jak to z kobietami w twoim wieku - jednego dnia dobrze a następnego dnia się sypią ... :eek::eek::eek: dalej nie wiem co o tym myśleć :-D profilaktycznie NIC nie powiedziałam.

Zoyka, spoko - gdyby Jula miala nietolerancje laktozy to wyszlo by i na modyfikowanym. Przeciez to mleko zawiera laktoze jak mleko wszystkich ssakow. Karol problemy laktozowe mial na mm przeciez i dopiero laktaza w kroplach nieco zalagodzila problem. Co do kaszek, to koniecznie bez cukru bo to zaraza uzalezniajaca jest.
Misia, nie - spalam. A przynajmniej probowalam spac. Jestem zmeczona.

reklama
:-D
Kubutek śpi sobie :-)
a Zoyka co do spania na brzuchu ... na początku wył na brzuchu okrutnie a teraz to jest jedyna słuszna pozycja ... jak w spacerówce miał usiłowania przekręcenia się na brzuch to stwierdzilam że to natręctwo, a bujaku mu sie udało ale tak jak Twoja Jula w łózeczku włączył syrenę bo było mało wygodnie :-D szczerze powiedziawszy w pierwszej chwili nie miałam koncepcji jak go wypiąć z tego bez uszczerbku dla ciała i bujaka :-D także nie martw się.
Zjola gdzie tak pędzisz ?
Kłaczku co się dzieje ?
http://misioweopowiesci.o2.pl/bajkowe-pokoje.html
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry