reklama

Ciąża po 40

Misia, dobrze jak spi. Pielegniarka "od szczepien" pytala mnie czy Karol dobrze sypia. Mial 3 miesiace. POwiedzialam, ze zwykle przesypia noce i w ciagu dnia tez ladnie spi. "To dlatego tak szybko rosnie." Wszystko w temacie. Niech spi na zdrowie!

reklama
Witam,
Dzieki za komplementy, mam 26 ale dobrze mi tu z Wami i przyzwyczailam sie:-) Wygonicie?
Majuska no to maz gnidulca podsumowal ale chyba taka prawda...;-) Bylam z nia na spacerze w chuscie 2h, spala caly czas, przyszlam, zjadla, pocieszyla sie i pogapila, rozebralam ja z dlugiego rekawa bo goraco sie zrobilo i po chwili sie zaczelo...tak sie darla, ze az sie zanosila, wrzask niesamowity, cala czerwona i pot sie lal po ciele..nic nie moglysmy zrobic z mama, rozebralam, sprawdzilam czy cos jej nie gniesie, probowalam z flacha mimo ze najedzona i nic... w koncu padla wyczerpana.. o co kaman? AGENTKA!

A ja sie umowilam na wosk pierwszy raz bikini i nogi i juz mam stres;) ktoras byla?
A ja jeszcze Waszych galerii nie zdarzylam ogladnac..

U nas zimnica. Pada i leje od rana. Zimno mi po nogach i nawet Julce ubrałam leginsy i sukieneczkę polarkową.

Dziewczyny.. (głupie to ) , ale... Jula ma na cip...e krostki dwie ( na zewnątrz znaczy). Posmarowałam maścią cynkowa. Najpierw była jedna. smarowałam bepantenem i nic. A teraz zrobiła się druga. Co to ?

Zjola...czekaj czekaj...jak to tak wpadasz i jakies hasła do kłaczka : berek:szok::no: tak nie może być...wejdź kulturalnie i po ludzku ogłoś nam o co kaman !!!! porządnie jakoś, w szczegółach, a nie jakis berek, jakiś marker:no:....:-D:-D:-D
Zjola cieszę się niesamowicie!!!!:tak::-D

Zoyka jakie to krostki, małe czerwone z taka jakby woda w czubku, może to potówki ?? spokojnie nie wpadaj w panikę, poobserwuj przez dzień, dwa...

Misia Ty grasz w te misie skaczące ??:-D:-D w którym pokoju już jesteś?

A, jak takie male i potowkowate, to moga byc potowki - one moga byc wszedzie. Cos mi sie upierniczylo ze to jakies krosty duze...

Majuska
, juz Ci wytlumacze co z tym berkiem. To pochodzi z Ciazy po Poronieniu. Kiedys, dawno temu cos mi odwalilo i jak kolejna dziewczyna zaciazyla, to sie smialam ze w berka gramy i ostatnia zaciazona w watku to berek. I sie przyjelo - teraz jak ktoras zajdzie to jest berkiem, dopoki nastepna nie zaciazy. Zjola jest najswiezsza ciezarowka, wiec jest berkiem.:-D

Majuska czasu nie mam na gry żadne :-(
Młody zjadł ale zaczęło mu się odrywać i tak jak nas uprzedzała lekarka puścił pawia :-( tylko, że pani dr nic nie mówiła, że paw będzie na mnie, na kanapie i wszystkim co było w zasięgu :-( nie mam żadnych doświadczeń z pawiami bo to może trzeci ptak Kubutka ... masakra i tyle. Teraz dziecię siedzi i się bawi słoniem ... ciekawe jak długo jeszcze.

Dokładnie takie. Ale potówki? tam ?

a co dziwne? doopsko cały dzień w plastiku to się poci, nie?:-)

No to wszystko wiem kłaczku, no ale wypadałoby też jakoś tak oficjalnie się pochwalić, nie :-D:-D

Moja jak na spacerze się zdrzemnęła o 14 tak tyle, muszę jeszcze jakoś z pół godzinki chociaż z nią dociągnać:-(

misia dasz radę z tym pawiem, nawet z pawiem można się po chwili oswoic, zaprzyajźnić, polubić:-p, są gorsze rzeczy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry