Anka mi w pierwszej kolejnosci cycki leca, teraz tez i bardzo sie z tego ciesze, bo jak wieksze to niezgrabne i bez stanika w kieckach wiazanych na szyji nie moge chodzic.
Dzis mierzylam kiecke ktora kupilam na wesele sierpniowe i jeszcze ze 3 cm zeby sie dopiac zostalo..
Dieta caly czas trzymana, rowerek zaprzestalam bo mm przylecial i nie mam kiedy ale jak poleci to musze podwojnie dac z siebie wszystko
Dzis mierzylam kiecke ktora kupilam na wesele sierpniowe i jeszcze ze 3 cm zeby sie dopiac zostalo..
Dieta caly czas trzymana, rowerek zaprzestalam bo mm przylecial i nie mam kiedy ale jak poleci to musze podwojnie dac z siebie wszystko
Zresztą warto ciut dziecko butlą od początku ciut dokarmiać bo można w razie co zostawić pod czyjąś opiekom .Ollena Ty jesteś młoda i energiczna nie to co ja stara i babcia do tego:-);-)i Ty fajnie z wagi lecisz.Flo nie odciągaj lepiej dokarm mm,a podziwiam za brak stanika przy karmieniu ja też często bez staników się obchodzę ale nie teraz całe bluzki miałabym w mleku
, jakie robienie dziury !! Są specjalene smoki do KaszEk, SMoki Z Większym przepływem. np ten:
mam misę a nie miseczkę
wczoraj rozmawiałam z takim kolesiem (dwie córeczki 4 i 2 latka) nt spacerówek no i podrzucił mi baby merc lub bebetto a ten mi podrzucił: