reklama

Ciąża po 40

A co do butelek i smoczkow na kaszke to kupilam raz taki smoczek a i tak musialam dziure powiekszac bo nie przechodzilo... wiec teraz juz kupowac nie bede tylko dziure powieksze i juz:)

klaczku fajna fura tylko jak Ty sie zmiescisz w jakiekolwiek drzwi?

reklama
Misia nie dziwię się bo teraz coś kupić i wydać sporo kasy to żeczywiście mózg się lasuje:tak:.Ja się tam nie znam moja metoda karmienia u mnie się sprawdza tzn najpierw cycki jeden i drugi potem jak było mało flacha potem coraz mniej dokarmiania (więcej piłam) tak,że w dzień mm prawie wcale nie używam chyba ,że mam w planie wyjść na dłużej to dopajam butlą.No i jak wspominałam po ostatnim wieczornym karmieniu też flaszka by no była w miarę przespana tzn karmienie cycem o 2-3 w nocy i nad ranem o około 5-6.Zresztą każda z nas jest inna i każde bobo też inne.Ollena nie narzekaj bo fajnie z wagi spadasz:tak:A bez stanika się da ale raczej w obszerniejszych koszulach bo w koszulkach to bym się nie odważyła :no:,a mnie strasznie cieknie gdy Amelianka ciągnie z jednego to z drugiego cieknie ciurkiem i gdyby nie wkładki to katastrofa:eek:

Dobry wieczór,

klaczek - wygrałaś aukcję ?
Misia - a widzisz, skąd mogłam wiedzieć z,e są rozmiary otworków :)

Podejdź do spacerówki tak : na jaki okres (czyli czy an jesień, zimę czy an koniec lata). Jeśli na jesień i zimę to stabilność, ochrona przed wiatrem. Czy ma być lekka czy obojętnie. Czy łatwa w demontażu np czy wejdzie do bagażnika.

jeśli na jesień to kupiłabym coś takiego :

*A* WÓZEK X-LANDER XA SPACERÓWKA+FOLIA (2480520748) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ultralekka Q BABYACTIVE wszystkie koła pompowane!! (2445673473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zależy też od zasobności portfela.

Moja spacerówka jest mocno zabudowana i stabilna.

http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/29/46/31/2429463195_1

taka tylko w innych kolorach

Dzisiaj po raz pierwszy kapałam samodzielnie Julkę, bo Jarek serwer stawia i sieć robi w Ośrodku w Jarosławcu i diabli wiedzą o której wróci. Wyszło średnio bo się rozpłakała (pierwszy raz w życiu podczas kapania). Wynikało to chyba z tego,ze za mocno polewałam główkę . Pierwsze koty za płoty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i mi szlag trafił posta :-(
Zoyka wiem że MUSI miec pompowane koła, pianki to porażka. Lubimy chodzić na spacery i to poza miastem - parasolka zrobi bach w piach po 2 wyjazdach jak nie po jednym. Szukałam jeszcze jakiejś używanej ale róznica nie jest aż tak wstrząsająca. Jeszcze musimy obejrzeć to wszystko na żywca... pomijam, że wg mnie taki wózek powinien na max kosztować 700 zł i to z tej najwyższej półki!! no ale ta polotyka prorodzinna widoczna jest na każdym kroku i w każdym miejscu... ciągle sie wkurzam o 6 dzieci na jedno miejsce w żłobku samorządowym.
a kąpielą się nie przejmuj - nastepnym razem będzie lepiej.

Ostatnia edycja:
misia - patrzę na spacerówki na Allegro i masz rację.Lypa.Większość spacerówek to an takich ośmiu kółeczkach. Nie kupiłabym tego na jesień i zimę. Na lato - może.Najbardziej sensowne sa jednak Xlandery.

baby Merc podobały mi się gdy wybierałam wózek wielofunkcyjny.

Misia może poszukaj Xlandera używanego w b.d stanie.Czasem można wyhaczyc okazję.

A ja szukam ciuszków dla Julki bo coś mi kuzynka przestała podrzucać a Julka mi wyrasta.
Mogę kupić używane sweterki, bluzy ale bodziaków używanych nie kupię. Angielskie marki typu George,
MOTHERCARE czy Early Days na Allegro drogie. Pogięło ich. Kuźwa.... ze tez nie mam normalnej rodziny w UK.

Zoyka luknij na zarę jest sklep on-line i koncówki wyprzedaży. Ostatnio dokupiłam dla Kubutka w Zarze bodziaki 5 szt za 36 zł - tylko tam jest taka numeracja "pomiędzy". Swego czasu w C&A body były po 11 zł. Poza tym rusz na centra handowe sa wyprzedaże przecież :-) A kazda sieciówka ma dział dziecięcy.
Szukałam używanego wózka ale jakoś okazja mi sie nie rzuciła na oczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry