Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.A teraz to i w dzień przerwy są dłuższe i jak jest wsio OK to między karmieniami da się wiele zrobić .A nie odciągam bo w ten sposób najprościej do zapalenia piersi można doprowadzić.Ollena ja naprawdę nie mam nic przeciw butelce:-).Amelka po ostatnim wieczornym karmieniu też flachę dostaje i wypija ile uważa np dziś to było 90 ,a wczoraj tak koło 50 innym razem 120.Ale czy butla to wygoda raczej nie.są co najmniej trzy zalety karmienia piersią :Zawsze ciepłe .Na pewno zdrowe i w ładnym opakowaniu.A karmi się fajnie zwłaszcza nocom kiedy robisz to prawie się nie wybudzając .Nie wyobrażam sobie w nocy wstawać i butelki robić.A teraz to i w dzień przerwy są dłuższe i jak jest wsio OK to między karmieniami da się wiele zrobić .A nie odciągam bo w ten sposób najprościej do zapalenia piersi można doprowadzić.
Z moich doswiadczen - zima wygodniej mi bylo dac flache niz wydlubywac sie ze swetra, przymarzac w koszulce i z golym brzuchem
Prawdopodobnie brak wygodnej do tego celu garderoby.
Trudno, polowanie na przeceny zacznie się jesienią po powrocie do wrocka.
Na razie posprzątam w domu a Wandeczka za moment idzie spać