Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jako jeszcze jedna alternatywa zajecia dziecia jest ok. Karol ostatnio nudzi sie na playmacie, nudzi na hustawce, chwile zajmuje sie siedzac na kanapie, dobrze sie bawi "hopajac" u mnie na kolanach, ale ile mozna? Chodzik okazal sie niezla opcja kiedy potrzebowalam przygotowac obiad, kiedy musze isc do toalety itd. Zapakowanie do hustawki maly kwituje rykiem, a chodzik akceptuje. Nie bedzie w nim przetrzymywany godzinami - zupelnie nie o to chodzi. I nawet nie bedzie w nim dlugo, zalezy mi zeby uczyl sie raczkowac, ale skoro go to bawi to on ma zabnawe a ja chwile na inne zajecia.
... nie rozmiar tylko KOT !!!! Pamiętasz, że jak ktokolwiek z lekarzy dowiedział się o istnieniu kota (wczęsniej dwóch) to padała pytanie: czy badała się pani w czasie ciąży na toxo, pytanie nr dwa: a dziecię było badane ?? a u Ciebie Tych kotów mnogo
Kuba w tym wieku uwielbiał bujaczek, zwłaszcza w kuchni gdzie bardzo sprawnie się nim przemieszczał po kaflach... teraz pacyfikuje go w foteliku do karmienia dając mu telefon zabawkę. Musze jeszcze kupić pilota albo wrzucam go do łozeczka - no i tutaj po chwili prostestu zazwyczaj zaczyna sie bawić. 

na razie walczy z tamburynem i kołatką... no ale się sam bawi w pokoju pod czujnym okiem Bazyliady