Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jako jeszcze jedna alternatywa zajecia dziecia jest ok. Karol ostatnio nudzi sie na playmacie, nudzi na hustawce, chwile zajmuje sie siedzac na kanapie, dobrze sie bawi "hopajac" u mnie na kolanach, ale ile mozna? Chodzik okazal sie niezla opcja kiedy potrzebowalam przygotowac obiad, kiedy musze isc do toalety itd. Zapakowanie do hustawki maly kwituje rykiem, a chodzik akceptuje. Nie bedzie w nim przetrzymywany godzinami - zupelnie nie o to chodzi. I nawet nie bedzie w nim dlugo, zalezy mi zeby uczyl sie raczkowac, ale skoro go to bawi to on ma zabnawe a ja chwile na inne zajecia.
... nie rozmiar tylko KOT !!!! Pamiętasz, że jak ktokolwiek z lekarzy dowiedział się o istnieniu kota (wczęsniej dwóch) to padała pytanie: czy badała się pani w czasie ciąży na toxo, pytanie nr dwa: a dziecię było badane ?? a u Ciebie Tych kotów mnogo
Kuba w tym wieku uwielbiał bujaczek, zwłaszcza w kuchni gdzie bardzo sprawnie się nim przemieszczał po kaflach... teraz pacyfikuje go w foteliku do karmienia dając mu telefon zabawkę. Musze jeszcze kupić pilota albo wrzucam go do łozeczka - no i tutaj po chwili prostestu zazwyczaj zaczyna sie bawić. 

na razie walczy z tamburynem i kołatką... no ale się sam bawi w pokoju pod czujnym okiem Bazyliady