Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może to mi nie smakować, nie pasować mi konsystencja jedzenia ale zakłądanie że to będzie obrzydliwe bez spróbowania to mi zakrawa o jakąś fobie.
ja też już jestem wszystkożerna i mam ochotę jutro ugotować fasolkę po bretońsku.Oczywiście nie napycham się tym po pachy ale jem tak 1/4 tego co normalnie i jak dotąd tylko raz po borówkach amerykańskich Amelianka miała zatwardzenie.I też będę jak Ty starała się w miarę szybko wzbogacić jej jadłospis łącznie z grzybami w miarę szybko pewnie już na wigilię dostanie grzybków do skosztowania i kapustę też i to z grochem oczywiście w ilościach śladowych .A to dla ciotek z BB różowe potwory

.Zgadzam się z Twoją opinią co do chodzików i nie zamierzam stosować będą za to pchacze np wózeczek z lalą Fisher Price
, a grzyby i kiszone kapusty i ogórki ,a i trochę jaja bo w potrawach wigilijnych jak wiadomo dużo tzw niezdrowych rzeczy jest(no może poza rybą) dam małej spróbować