Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

może to mi nie smakować, nie pasować mi konsystencja jedzenia ale zakłądanie że to będzie obrzydliwe bez spróbowania to mi zakrawa o jakąś fobie.
ja też już jestem wszystkożerna i mam ochotę jutro ugotować fasolkę po bretońsku.Oczywiście nie napycham się tym po pachy ale jem tak 1/4 tego co normalnie i jak dotąd tylko raz po borówkach amerykańskich Amelianka miała zatwardzenie.I też będę jak Ty starała się w miarę szybko wzbogacić jej jadłospis łącznie z grzybami w miarę szybko pewnie już na wigilię dostanie grzybków do skosztowania i kapustę też i to z grochem oczywiście w ilościach śladowych .A to dla ciotek z BB różowe potwory

.Zgadzam się z Twoją opinią co do chodzików i nie zamierzam stosować będą za to pchacze np wózeczek z lalą Fisher Price
, a grzyby i kiszone kapusty i ogórki ,a i trochę jaja bo w potrawach wigilijnych jak wiadomo dużo tzw niezdrowych rzeczy jest(no może poza rybą) dam małej spróbować