Majuska współczuje. A kaszki na noc ? Może z grzybkiem 
Ja też bym ześwirowała, wcale a wcale mnie nie dziwi Twój stan, bo ileż można.
Azula nie martw sie na zapas, przecież ładnie Amelka przybiera :-) Kuba za miesiąc roczek skończy a nie wiem czy będzie wazył powyżej 8 kg. On w sumie nie jada tak mało już ale jest drobny, przemianę materii ma taką że tylko pozazdrościć no i jest ruchliwy baaaardzo.
Flo kupiłam Młodemu taką czarno białą książeczkę - rysunek chłopca i uśmiech na jego widok - myślałam że mi sie wydaje bo Młody był w okolicach 6-8 tygodnia życia ale znajoma widziała i potwierdziłą. Teraz Młodziak kocha moje dwie części garderoby: pomarańczową koszulkę z trzema misiami (tata, mama, dziecko) oraz piżamkę w pingwinki. I mimo wszystko powinnaś być dumna ze swego męża bo mój młodego ubiera ... czasem na powstańca a czasem na bangladesz
jak go kiedyś spakował to tak siadłam i sie zadziwiłam
bo podobnie jak Ty - bielizna oddzielnie, koszuliki oddzielnie, spodenki, sweterki itd. ... + odrębna kupka to rzeczy poplamione jedzeniem oraz gacie do raczkowania.
Anka a ponoć gość w dom bóg w dom
tylko że nie przewidział nikt chaosu jaki się pojawia wraz z gośćmi :-)
Zoyka ja czekałam do momentu kiedy Kuba będzie pewnie stał, no i stoi i skacze
łazienka nieco zalana ale lepsze to niż zalany parkiet.
Kubutek spał dziś tylko do ... 5:30 :-( głód go obudził. Wciągnał flache i spał do 8 prawie a teraz znów zasnął - ziewało mu się wiec włozyłam go do łózeczka, coś pogadał do zabawek, popiszczał i zapadła CISZA. Ciekawe ile pośpi.
Miłej niedzieli :-) ja zamierzam wyciągnąć m. na sushi z okazji naszej rocznicy a co i może w ramach prezentu zdecydujemy się na zakup wózka
W ub. roku wybrałabym bizuterie a teraz wózek ... ech co za czasy.

Ja też bym ześwirowała, wcale a wcale mnie nie dziwi Twój stan, bo ileż można.
Azula nie martw sie na zapas, przecież ładnie Amelka przybiera :-) Kuba za miesiąc roczek skończy a nie wiem czy będzie wazył powyżej 8 kg. On w sumie nie jada tak mało już ale jest drobny, przemianę materii ma taką że tylko pozazdrościć no i jest ruchliwy baaaardzo.
Flo kupiłam Młodemu taką czarno białą książeczkę - rysunek chłopca i uśmiech na jego widok - myślałam że mi sie wydaje bo Młody był w okolicach 6-8 tygodnia życia ale znajoma widziała i potwierdziłą. Teraz Młodziak kocha moje dwie części garderoby: pomarańczową koszulkę z trzema misiami (tata, mama, dziecko) oraz piżamkę w pingwinki. I mimo wszystko powinnaś być dumna ze swego męża bo mój młodego ubiera ... czasem na powstańca a czasem na bangladesz
jak go kiedyś spakował to tak siadłam i sie zadziwiłam
bo podobnie jak Ty - bielizna oddzielnie, koszuliki oddzielnie, spodenki, sweterki itd. ... + odrębna kupka to rzeczy poplamione jedzeniem oraz gacie do raczkowania. Anka a ponoć gość w dom bóg w dom
tylko że nie przewidział nikt chaosu jaki się pojawia wraz z gośćmi :-) Zoyka ja czekałam do momentu kiedy Kuba będzie pewnie stał, no i stoi i skacze
łazienka nieco zalana ale lepsze to niż zalany parkiet. Kubutek spał dziś tylko do ... 5:30 :-( głód go obudził. Wciągnał flache i spał do 8 prawie a teraz znów zasnął - ziewało mu się wiec włozyłam go do łózeczka, coś pogadał do zabawek, popiszczał i zapadła CISZA. Ciekawe ile pośpi.
Miłej niedzieli :-) ja zamierzam wyciągnąć m. na sushi z okazji naszej rocznicy a co i może w ramach prezentu zdecydujemy się na zakup wózka
W ub. roku wybrałabym bizuterie a teraz wózek ... ech co za czasy.
...ma 2 noce fajne i potem cios, 3 fajne i 2 ciosy, i ja sie tak zaczynam cieszyć jak jest fajnie, dostaję przypływ nadziei i zaraz wszystko bierze w łeb, a już dziś ta 3 w nocy mnie zduzgotała
Ja tymczasem sprzątam, zrobiłam tez galaretki owocowe i za obiad się będe brała...