U mnie od lat wiadomo, ze dziewczynka to będzie Patrycja.......a to dlatego, że parę dobrych lat temu miałyśmy babską imprezę i nasza kumpela wzięła się z wróżenie liczby i płci dzieci za pomocą włosa i obrączki, powiem Wam, że byłam pod wrażeniem, wszystkim laskom wywróżyła dokładnie te dzieci które już maja + niektórym, że jeszcze będą po jednym miały, u mnie to tak wyszło, że chłopak, dziewczyna...potem długo, długo nic i dziewczyna, jeszcze się Pati nie urodziła, więc jakiś procent niepewności istnieje, ale na USG ostatnim doktor eweidentnie rozpoznał dziewczynkę
))))) Zabawa na żarty była, a patrzcie jakie konsekwencje
)))))) Tak więc na wszelki wypadek wymyśliliśmy to imię już jakiś czas temu
))))
Wkłuła mi się ta sama siostra za pierwszym razem - ustaliłyśmy, ze wytatułuję sobie kółeczko "tu jest żyła". Wynik jutro+gin a w poniedziałek diabetolog. Teraz zjadłam śniadanko:sałatka pomidorki i ogóreczek+jedna kanapka wasy z wędlinką. Misia odezwę się wkrótce -całus. Alex ja plisss o ten przepsik na ciacho zawsze sie przyda, jakby mnie jednak naszło na słodkości. Moja malutka już ma wybrane imię Róża Józefina - zaakceptowane przez całą naszą szóstkę :-) Basiulka poranny całus piękna ta czapusia - ach ty zdolna jesteś i powiem Ci że wczoraj znów sobie nogami pokopałam ale żelazko spox więc to chyba mięśnie nie znoszą już tego lenistwa, bo zawze taka szybka jestem a teraz jak ślimaczek
Majuska dziewczynki są niby tatusiowe ale kto z mamuśką na "babski dzień" chodzi?! córusie. Gratuluję!Gosia pukam do twojej kawusi szklaneczką gorzkiej herbatki :-) Komu zapomniałam pozdrowić? wiecie ja jakąś totalizę sklerozę zaczynam mieć
:-)
...tez sobie zyczylam dziewczynke bo tak sobie wyobrazalam na te dojrzalsze lata posiedzi z mamusia w domu,pogadamy,ugotujemy cos razem i takie inne babskie sprawy...ach...w sumie bylam pewna...babska intuicja i te sprawy,imie mialam juz wybrane-klara.