reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny co tu sie dzieje? Mam wrazenie ze ktos doszedl do wniosku ze "forum to ja" i gdzie nie popatrzec jeden nick. Jak na baby boom przystalo, plodna dziewczyna.:-D

U nas...
Karol mi sie dobral do sledzia. Wciagnal 3 kawalki, chcial jeszcze, ale wyrodna jestem i nie dalam.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

reklama
Kłaczek wlasnie pisalam posta, ale mnie uprzedziłaś...
to jest jakieś chore, nie może ktoś jej zwrócic uwagi? płodna jest bardziej od królika - ja rozumiem wypowiadac się ale kurna... :no:

Wysłałam jej na PW, że ją pogięło:-D

Ostatnia edycja:
No to bedziemy spamowac co 4 minuty, bo tyle zajmuje jej pisanie postu. Trudno... nie będę szukać swojego ukochanego tematu na trzeciej stronie bo ktoś ma porabane pod orzeszkiem :)))

O co chodzi z ta plodnoscia i spamowaniem? pogubilam sie...

misiu przedtem napisal;am o Kubutka z tel ale widze,ze sie nie zalaczylo:( Sliczny chlopczyk, slodki i widac, ze szczypioreczek, ale to dobrze;) POkaz go koniecznie w ubranku mrowkowym!! :-))

klaczku z tym sledziem to nie balas sie dac Karolowi? ja czasami mam opory zeby zjesc i zeby mi flakow nie przekrecilo;)

Aniu swoja droga to ja nie kumam jak to jest, ze pies jedna suke kocha a druga nie...nasz zostal okrzykniety najwiekszym dupcyngielem we wsi ale jednak nie wszystkie go interesuja... nie wiem dlaczego tak jest;)
A jesli chodzi o prasowanie malutkich ubranek to podziwiam, takie to male jak dlugosc zelazka;) mi schnie teraz w 30min izaraz gotowe do ubrania:-)

reklama
Ollena w mrówach go pokaże ale raczej za czas jakiś bo sa ciut spore :-D Poza tym mamy foty na 2 lapkach i 2 telefonach :-( i trzeba to ogarnać, mówiłam m. zeby stronke zrobił ale oczywiście szewc bez butów chodzi :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry