no patrze na mojego i ani czułek ani zieloności nie widzę ... ale Kosmita w łózeczku rezydujeToć mówię,że Kosmici![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no patrze na mojego i ani czułek ani zieloności nie widzę ... ale Kosmita w łózeczku rezydujeToć mówię,że Kosmici![]()

I Zoyka akurat dużo rozmawiamy i mnie się rzadko zdarza przepraszać bo niestety to nie ja wywołuję konflikty i M o tym wie więc co się z nim dzieje.Ale ostatnio to już katastrofa bo wciąż nie przeze mnie coś się dzieje ale i tak winą wszyscy obarczają mnie
.Syn raczył powiadomić ojca (mnie nie i jak dotąd nie przeprosił) o chrzcie Boryska .No i wtedy choć to M zwrócił Adamowi uwagę by przy dziecku nie pili wszystko się na mnie odbiło to ja jestem złą matką i złą teściową .Nie wiem co z tym robić może mam w sobie teraz jakiś dziwny nieznany hormon niezgody czy cuś:-(
rzęsy ma po listonoszuogólnie to jest podobny do ojca czyli dużego Kuby, kolor oczu ma mój ni to szary ni niebieski
.
Zoyka on waży ... nieco ponad 8 kg także raczej szparag niż golonko![]()

Ale Pan Głód jest lekki i ma cienkie nóżki w sam raz pasujące do pysiaka
na PW napiszę Ci za chwilę metody konserwowania warzyw i owoców żeby tutaj nie truć innym życia słoikami