Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zauważysz, że cos Julce jest to odstwisz i już. Ja kupiłam sobie mleczną kaszę mannę, ( z Bobovity to chyba było ) i dodawałam do zupki Paćce po łyżeczce, i było git.
"Eine klaine..." też bardzo lubiła...teraz uwielbia piosenki z "mini mini" i stare dobre Fasolki:-)
...trza mieć oczy dookoła głowy, trochę mnie dziś umordował cały dzień z nią sam-na sam, no ale...chciałam żeby tatuś se pojechał no to miałam
.Albo ze mną coś się dzieje ale chyba nie
po prostu nie potrafię czytać w myślach
znów pożarłam się z chłopem.Ja chyba ostatnio na wszystkich źle działam jestem wyczerpana kręci mi się w głowie nie wiem jak zrobić by było dobrze.Miałam takie piękne marzenia ale myślałam ,że mam do czynienia z ludźmi normalnymi i dorosłymi ,a teraz jeszcze M strzela focha ,a ja chcę w miłej atmosferze dziecko wychować ,a tu się tak wali.Co prawda z M raczej szybko się uporam ale mam dość kiedyś to napady humorków miał raz na dwa trzy miesiące potem tak raz w miesiącu ,a ostatnio raz na tydzień ratujcie co się dzieje
ponoć z MarsaZawsze będą nieporozumienia bo te chłopy to z innej planety są.
..mój też nie jest z tej planety co ja czyli z Wenus