reklama

Ciąża po 40

reklama
Marzenko napisałam CI PW, czekam na odp;-).

Zoyka nie bój się glutenu, nie ma się czego bać:tak:. Zauważysz, że cos Julce jest to odstwisz i już. Ja kupiłam sobie mleczną kaszę mannę, ( z Bobovity to chyba było ) i dodawałam do zupki Paćce po łyżeczce, i było git.:tak:

Kłaczku no różne dzieci mają gusta muzyczne, moja swego czasu po kilku chwilach kawałka " Shine on you crazy diamond" Pink Floyd spała w najlepsze , tatuś tak dziecko usypiał:sorry: "Eine klaine..." też bardzo lubiła...teraz uwielbia piosenki z "mini mini" i stare dobre Fasolki:-)

Julka i Maks najlepsze życzenia z okazji Waszych miesięcznic, przede wszystkim zdrówka!!!:tak:

Foty boskie, fakt Aniu , mamy super dzieciaki:tak:
To i ja wkleję moją szerokoustną żabę u tatusia na barana:-)
2012-08-19-075.jpg

Paćka opanowała dziś wchodzenie na łóżko:szok:...trza mieć oczy dookoła głowy, trochę mnie dziś umordował cały dzień z nią sam-na sam, no ale...chciałam żeby tatuś se pojechał no to miałam:-D

Hejka,

Aniu - jak to tylko od niedawna te fochy z jedzeniem to OK. Minie jej. Co do deserków - staram się unikać. Tarkuję Julce codziennie jabłuszko i daję. Wczoraj dałam pierwszy raz trochę śliweczki ze słoiczka- wcinała a obiadku Hippa nie chciała (czyli jej nie smakował). Dzisiaj jest cały dzień na mleku bo odkąd dostałyśmy od Dziadka cały karton Hippa - Julka nie chce obiadków. Dzisiaj kupiłam Gerbera z królikiem i jutro sprawdzę.

Misia , Majuska - daje po łyżeczce manny od miesiąca , tak co drugi dzień.
Kupiłam tę : Kaszka mleczna manna

Misia - co to za kury te szczęśliwe ? wiejskie , takie co łażą i dziobią ?

Byliśmy dzisiaj w Smyku po prezent dla Julki. Jestem zszokowana cenami zabawek. Kuźwa..159 złotych za pieska który ma przyciski i gada ?
Kupiliśmy jakieś coś co piszczy,szeleści , dzwoni i coś tam jeszcze , beczy, robi meee. A od Babci Jula dostała swoja pierwsza szmaciana lalkę. Świetna :)
Ależ są piękne ubranka z kolekcji jesiennej. Uciekłam po prostu bo serce się kroiło.

Olena - tak jak Ci pisałam na FB - Mia rozkoszna, ma w sobie takiego zadziora (w oczach) jak moja Jula.

Majuska - Pati tez ma w oczach zadziora , i wciąż podziwiam kolor jej cery i oczu.

Ja jak zwykle spóźniona Basiu wszystkiego co dobre:-D.Albo ze mną coś się dzieje ale chyba nie:no:po prostu nie potrafię czytać w myślach:eek: znów pożarłam się z chłopem.Ja chyba ostatnio na wszystkich źle działam jestem wyczerpana kręci mi się w głowie nie wiem jak zrobić by było dobrze.Miałam takie piękne marzenia ale myślałam ,że mam do czynienia z ludźmi normalnymi i dorosłymi ,a teraz jeszcze M strzela focha ,a ja chcę w miłej atmosferze dziecko wychować ,a tu się tak wali.Co prawda z M raczej szybko się uporam ale mam dość kiedyś to napady humorków miał raz na dwa trzy miesiące potem tak raz w miesiącu ,a ostatnio raz na tydzień ratujcie co się dzieje:szok:

Azula - pogadajcie o tym.

U nas tez różnie, ale zauważyłam ,że jak się nie czepiam to jest spokój.

Zawsze będą nieporozumienia bo te chłopy to z innej planety są.

Anko - może byś mi podrzuciła jakieś wskazówki co do przetwórstwa owocowo - warzywnego? Jak robisz mus z gruszek? Dostaję eko warzywa i owoce, ale Maks póki co za młody, jakoś bym to chciała przechować do zimy, to znaczy zrobić właśnie jakieś słoiczki dla dziecięcia.
Zoyka, Ollena - piękne te Wasze dziewczyny! Julka to już taka kobietka pełną gębą, a Mia ma kapitalną fryzurkę i błysk w oku!
Kłaczku - Chopina dziecku nie puszczę, bo on na mnie działa jak płachta na byka. Zresztą w ogóle nie przepadam za fortepianem solo. Maks był prenatalnie przyzwyczajany do muzyki, pamiętam taki upiorny wieczór w filharmonii - chór fałszował a młody kopał mnie po wnętrznościach... Widzę, że generalnie lubi i dobrze na muzykę reaguje. Uspokaja się jak coś mu gra. Nie wypróbuję jak reaguje na disco polo, bo jak zareaguje pozytywnie to będziemy go musieli wydziedziczyć. Pink Floydów słuchał - pasowało mu. Hmmm, Misia, przypomniałaś mi i może bym i na młodym wypróbowała starego dobrego punka - ot tak, z sentymentu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry