Dziewczyny spałam 3 godziny
...Godzilla jest do ubicia
...nie wiem co jej było, jak o 0.30 sie obudziła tak nie dała się odłożyć do łóżeczka, osrała się ze 2 razy, no kosmos....zamknęłam oko przed 4, wstałam o 7. Chciałam se pobyc sama to mam. To chyba stary mnie tak "błogosławi" z tej delegacji
...jestem totalnym worem, a tu cały dzień z godzillą przede mną, i zaraz mam psa na strzyżenie, jak nie będzie grzecznie stał, to mu łepek ukręcę chyba
A godzilla pełna wigoru i zapału do dokazywania, kiedy się kuźwa wyspała? nie wiem
Może jest kosmitą po starym
...Już mi normalnie palma bije z niewyspania.
Azula no ja olewam, zajmuje się soba i tym co lubie i nie patrze na "dziada" , nic lepszego chyba się nie da wymysleć, no chyba, że na delegację wyślesz
, trzeb aprzeczekać, czasem sa gorsze okresy , trzeba łapać dystans do takich "akcji" . Ja się juz mało co przejmuję kłótniami, jak patrzę wstecz to wiem, że to wszystko przemija i nie warto się przejmować, tak jak piszę, zajmuje sie sobą i sprawiam sobie przyjemności, nie pielęgnuję w sobie złości na chłopa, nie myślę o nim, jak dzwoni to nie odbieram, na SMSy nie odpisuję i już. Po paru dniach jest po sprawie;-). U nas przynajmniej to działa.
Misia...w szoku jestem
, ale masz syna kawalera, rzęsy niesamowite
, super chłopak, kiedy on tak wyrósł???? Powinnaś częściej zdjęcia wklejać
:-)
Basia mogłaby Karolcię też wkleić, bo dawno nie chwaliła się ;-)
Azula spędź tak dzisiejszy dzień :
od razu Ci będzie lepiej.
Wszystkie tak spędźmy dzisiejszy dzień !!!
...Godzilla jest do ubicia
...nie wiem co jej było, jak o 0.30 sie obudziła tak nie dała się odłożyć do łóżeczka, osrała się ze 2 razy, no kosmos....zamknęłam oko przed 4, wstałam o 7. Chciałam se pobyc sama to mam. To chyba stary mnie tak "błogosławi" z tej delegacji
...jestem totalnym worem, a tu cały dzień z godzillą przede mną, i zaraz mam psa na strzyżenie, jak nie będzie grzecznie stał, to mu łepek ukręcę chyba
A godzilla pełna wigoru i zapału do dokazywania, kiedy się kuźwa wyspała? nie wiem
Może jest kosmitą po starym
...Już mi normalnie palma bije z niewyspania. Azula no ja olewam, zajmuje się soba i tym co lubie i nie patrze na "dziada" , nic lepszego chyba się nie da wymysleć, no chyba, że na delegację wyślesz
, trzeb aprzeczekać, czasem sa gorsze okresy , trzeba łapać dystans do takich "akcji" . Ja się juz mało co przejmuję kłótniami, jak patrzę wstecz to wiem, że to wszystko przemija i nie warto się przejmować, tak jak piszę, zajmuje sie sobą i sprawiam sobie przyjemności, nie pielęgnuję w sobie złości na chłopa, nie myślę o nim, jak dzwoni to nie odbieram, na SMSy nie odpisuję i już. Po paru dniach jest po sprawie;-). U nas przynajmniej to działa. Misia...w szoku jestem
, ale masz syna kawalera, rzęsy niesamowite
, super chłopak, kiedy on tak wyrósł???? Powinnaś częściej zdjęcia wklejać
:-) Basia mogłaby Karolcię też wkleić, bo dawno nie chwaliła się ;-)
Azula spędź tak dzisiejszy dzień :
od razu Ci będzie lepiej.
Wszystkie tak spędźmy dzisiejszy dzień !!!
Na Quinn mi dzieci zle reagowaly, na Scorpionsow tez. Karol lubi ballady Nightwisha.
Poza tym Tabris się zakochał w suce sąsiada i wykopuje dziury pod płotem żeby do niej przeleźć i walczę z nim od trzech dni. Zasypuję dziury upychając do środka kamienie i cegły żeby nie zrobił podkopu a ten próbuje cały czas.