reklama

Ciąża po 40

Zoyka wiem, wiem... ale ona je zjada! a 1 nie chciała od dłuższego czasu. Poza tym jest kluseczką więc pójdzie na dobrowolną dietę :-D
Majuśka łózko boskie:-D kupuj i się nie zastanawiaj.

reklama
To nie jest lozko - to jest kopulodrom! Lotnisko! Fajne!

:-D:-D:-D..tak też mój stary to widzi:-D:-D...ułańska fantazja:-D
zrobimy trochę mniejsze 180x200:tak:, materac nie powinien się przesuwać, bo jest we wgłębieniu, te kanty faktycznie moga mnie wkurzać, walnę się ze 3 razy i sie przyzwyczaję, po prostu zajebiście mi się takie łoże podoba i chcę takie mieć:-)
ale ten sprzedawca ma jeszcze troszkę lżejszy zen, 100% zena w zenie:-D jakby ktoś reflektował;-)
- ZEN -- 140X200 -- DAJ SIĘ UNIEŚĆ -- (2590029964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Lomatko - zen beznogi.:-D My tez mamy takie wyro z zaglebieniem na materac i czesto jak wstaje to sobie lydeczki przytre - przywyknac trzeba. Mielismy na Elizabeth typowe angielskie - skrzynia obciagnieta materialem i materac na tym lezacy, wiec nic nie sterczalo, ale samo wyro bylo strasznie lipne. To jest ladne. No i my mamy zaledwie doble, czyli jakies 145-150cm, a ten dupczan ma 200, czyli to king size. Absolutnie bomba. nasze lozko jest typu "w trosce o bliskosc".:-D

Majuska, ale ZEN na drugim linku ma 140 cm szerokosci :))) a że Twój chłop chce 180 to niech się zastanowi. Te 200 jednak kusi przeróznymi figlami i wygodą spania :)))

Majuska bierz to 200 na 200! My mamy wielkie loze i kocham go ale jeszcze wieksze by sie przydalo bo ja sie dotykac nie lubie podczas spania;)

Kiedy planujecie przeprowadzke?

A Packa boska, taka ciemna karnacje ma? Superowa i zadziora ma...widac po niej:-D

Ostatnia edycja:
Packa bosko wyglada na zdjeciu z dwoma zębolami :-D ale do taty podobna... nie wyprze się udziału ojciec:-D

Wandzia kichnęła na mnie indykiem... ona miała śliniak do kolan, ale ja jestem w pomarańczowe centki:eek:

reklama
Majuska wyrko do spania musi byc szerokie i wygodne , ja nie wyobrazam sobie zeby spac i sie kleic do siebie bo ciasno
Paćka jest sliczniutka taka buziunia dziewczynki , a maliny smakowały to widac
Misia niestety człowiek sobie nie wybiera choroby ani swojej ani dziecka , wazne ze Kubus ma sie lepiej
A moja gwiazda zas spi jak wstanie idziemy pod blok na rowerek i oczywiscie porzadki z kapslami zrobic bo bez tego sie nie obejdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry