reklama

Ciąża po 40

Majuska no to bierz je,ale większe :-D

Pati jest cudna. Istny Tata, teraz widać . Mimika Taty jak nic :-D Super w czerni. Kocham czarny . Bobas w czarnym - cudo :) A Patrycja jest do czarnego stworzona, ta cera śniada i te oczy . A miny robi podobne do Julki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mam wybicie stawu biodrowo-krzyzowego, wlasnie po prawej stronie i nie jest to bol od zastrzyka.
Rehabilitacja od jutra i dr sie zdziwil, ze tyle wytrzymalam z takim bolem ktory jest postepujacy i po 3,5 mies moze byc trudny do wyleczenia:(
W kazdym razie powiedzial, ze porod jest wina bo jest wielki bebon i to wszystko musi przejsc przez te kosci ;)
Tak mnie powyginal (chcial nastawic) ze oczy mi wyszly a teraz tak mnie boli prawa strona, ze boli jak szlag.. zaluje, ze dopiero teraz poszlam, bo bym sie dawno wyleczyla juz.

Echhh Ollena najważniejsze, że proces leczenia się zaczął.
Majuska łoze cudne :-) jak Twój Pan Mąż po rozmowie ?
I przykro mi bardzo ale Paćka ma charakterek wypisany na dziobie :-D zadziora okrutna :-D te oczy, te miny... ech... Pomijam, że Twój Pan Monsz się nie da rady wyprzeć :-D
Anko a ze mnie się smiałaś, że Kubuś kicha w łyżeczkę i marzę aby go streczem obciągnąć :-p

Dzieki dziewczyny...
Szkoda ze wczesniej nie poszlam bo bym na weselu pobawila dluzej jak do 23 a tak wzielam 3 tabletki i nic.
Majuska mysle,ze nie to samo bo dr mowil ze to postepuje i jest coraz gorzej...widze po sobie. Ale najwazniejsze, ze Ci przeszlo!
Teraz mnie tak boli, ze nie moge ani chodzic ani siedziec, wyc mi sie chce, ale moze tak ma byc po tym nastawieniu?
A Packa ma super to czarne ubranko, mialam pytac czy to pidzamka czy inny rodzaj, ale super wyglada bo ona taka ciemnoskora ;) No i mialam pisac, ze ona do Ciebie bardzo podobna ale moze taty nie widzialam?

Trzymam kciuki za meza!

reklama
Ollena no tatuś jest tez tam na zdjęciach :)) To ubranko to nie żaden komplet, body ma kupione przez tatusia w San Francisko w tamtym roku w chińskiej dzielnicy z nadrukiem Ninja czy jakies takie coś, a legginsy od innego kompletu, do którego jest koszulka w biało czarne pasy. To jej jedyne czarne ciuszki :) ale ja tez lubię takie kolory na dzieciach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry