reklama

Ciąża po 40

witajcie

Melduję posłusznie, że znowu jestem. Wróciliśmy w niedziele po południu, ale nie miałam jeszcze czasu na doczytanie Was i odpisanie - dopiero teraz.
Wyjazd udany, ale 7 godzin w drodze, to trochę długo mimo, ze dzieci drogę w połowie przespały.
Alinka wczoraj zaczęła szkołę - zaraz wkleję fotkę jej w mundurku, a Kubulek dziś skończył 3 mies. - tez zaraz fotkę wrzucę.
Aaaaa dziś pierwszy raz mały zjadł kleik ryżowy łyżeczką - na początku nie wiedział co z tym w buzi zrobić, ale szybciutko załapał i wciągał, aż miło.

reklama
Katrina z Alinki to urocza młoda dama :-) a z Kubusia ...całkiem spory Kubuś. Mialam Ci już pisać wcześniej ale mi z głowy wyleciało. Źle złozyłaś ten bujak: ta "deska" powinna być włożona w taką kieszonkę które jest od spodu. Mnie mój uroczy m. uświadomił :-D

Katrina Alinka wygląda ślicznie, chiałabym, żeby moja córa tak się cieszyła z pójścia do szkoły jak Twoja pociecha. Kubuś to juz kawał gościa, kiedy te dzieci tak rosną:szok::-) Dobrze, że tak mu apetyt dopisuje, jedno zmartwienie mniej:-D

Kłaczku lampka bardzo ładna, nastrojowa taka :tak:

Mój Monsz już po rozmowie, wraca stęskniony do swojej połowicy:-D...niby zadowolony, ma być kontakt do dwóch tygodni, zobaczymy, szanse ma spore, bo był polecony, tak więc ja jestem dobrej myśli:tak: Dziękuję za kciuki dziewczyneczki ( chociaż on był troszkę zawstydzony jak się dowiedział, że wszytskie babki na forach te kciuki trzymają :-D )
Paćka mi padła jak przecinak o 19.30, ale łapy wciąż grzebały przy dziąsłach, więc nastawiam się na kiepską noc, zresztą...co to jest noc normalna????:no::-D

Katrina dzieciaczki sa cudowne , córcia taka laseczka a Synus to kawał chłopa a jaka radosc na buziuninsłodziak
Majuska to powiedz chlopu ze jeszcze te 2 tygodnie bedziemy kciuki trzymac a co niech sie chłopina wstydzi
Kłaczek taka lampka mi sie tez podoba ale póki co nici z tego moze kiedys cos takiego sobie zakupie

A my niedawno wrócilismy z podwórka mala tak buszowała , grała z tatusiem w piłke i z psem a tak sie glosno chichrała wszyscy mysleli ze ona płacze tak głosno bo ma smiech taki jakby placz i pytali sie mnie tylko czy ona sie smieje czy placze bo nie wiedzieli , mala wykapana juz lezy patrzec tylko jak usnie

Katrina ale masz super dzieciaczki! Alinka dorośle wygląda w mundurku a Kubuś to juz nie taki malutki Kubuś ale Pan Kuba :-D Super zdjęcia:)))
Ollena dobrze, że zaczynasz leczenie i zobacz jakie to się do człowieka przyplącze i nie wiadomo co... teraz będzie już tylko lepiej.
Misia już się nie śmieję z Ciebie:-D zamarzyłam dziś o goglach i streczu w ciągu sekundy :-D
Majuśka powiedz mężowi że kciuki dalej trzymamy i lepiej żeby to było mniej niż dwa tygodnie bo nam łapki ścierpną, ale nie puścimy :-D
Kłaczek dorwiesz na pewno drugą podobną lampkę, masz cierpliwość do takich rzeczy :)

HA rzeknę :-D ale faktycznie to masakra kichanie w łyżeczkę ... lubiłam dania z jasnych warzyw i nadallubie, ładnie się dopierają i człowiek nie wygląda jak po ospie...
Anko De :-p trenowałaś mycie ryżem ?
Majuska MY wszystkie jesteśmy dobrej myśli. Musi być dobrze :-)
a mi dziś przyszła wycena szafy a dokłądnie 2 szaf ... wrzucą całego posta bo cięzko w to uwierzyć ...
"witam,
przesyłam widoki szaf oraz wnętrza wraz z wyceną, fronty lakier perła, system przesuwny w szafie dł.370 cm i system składany w szafie na buty z półkami pochylonymi pod kątem,
SZAFA GARDEROBIANA :
Do zapłaty za:
meble: 5 922,00 zł
dodatki: 16 424,00 zł
Wartość zamówienia: 22 346,00 zł
Zaliczka:
Do zapłaty przed montażem: 22 346,00 zł

SZAFA NA BUTY:
Do zapłaty za:
meble: 1 126,00 zł
dodatki: 2 868,00 zł
transport:
Wartość zamówienia: 3 994,00 zł
Zaliczka:
Do zapłaty przed montażem: 3 994,00 zł
WSTĘPNA CENA BRUTTO Z MONTAŻEM"
przeczytałam :eek::no::eek::no::eek: przekazłam swemu m. a ten rzekł: oni nam chcą od razu garderobę wymienić ? pomijam, szafa garderobiana byłaby 380 a nie 370 znaczy kolejny JEDEN TYSIAC więcej ??? ja przezyłam szok i nie wiem jak się z tego otrząsnąć mam ... :szok:

Ostatnia edycja:
Misia - rozwaliłaś mnie ! :eek:

Za 30 tys w miejscowości z której pochodzi mój M można kupić kawalerkę :-D:-D:-D

Katrino - z Alinki niezła modelka a Kubuś pięknie rośnie. 3 miesięczne dziecko to już takie kumate i kontaktowe jest :)

Majuska - będzie dobrze z Twoim M :)

Kłaczku lampka urocza :-D

Olena - no niezły numer ! Kurczę, jak to nie można na własną rękę udawać znawcy. Dobrze,ze to zdiagnozowano.

Jutro mamy 3 rocznicę ślubu. Nie przypominam , O! Poczekam :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majuska mam sporo butów :zawstydzona/y: to fakt ale cena jest delikatnie mówiąc ... nie znam delikatnego słowa :-D sorry :-D szukamy dalej.
Znajoma MIAŁA znajomego w tej firmie i on robił im meble kuchenne i sprzedał im elementy do ich szafy. Na szafę mniejszą od mojej (180 x 250 x 45 a moja ma mieć: 380 x 270 x 60) matariały kosztowały ją ok. 500 zł. Nawet biorą pod uwagę fakt, ze mam mieć wiecej półek, chce takie wysuwane cudo na spodnie, dwie szuflady i dwie półki na buty to cena za szafę garderobianą na poziomie 22 tysie mnie zabiła :-D Wiedziałam, że nie będzie to 1500 zl ale liczyłam że do 10 tysi się zmieścimy za dwie szafy i jeszcze zostanie nam na zabudowę liczników :-D no i buba ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry