reklama

Ciąża po 40

Cześć.Zoyka to Ty jak ja już o czapce zimowej myślisz.:-D.Oby zimy nie było:tak:.Teraz u nas jest cudnie no może ciut za sucho (to ze względu na rośliny).Słońce takie ciepłe już nie parzy tylko grzeje.Aniu Wandusia rzeczywiście jakby się wyciąga.Ollena Mia fajnista z tym liściem.Amelka to lubi gadać z drzewami i kwiatkami:-D.Asiu dobrze ,że u Ciebie dobrze :-D.Kłaczku fajnie masz,że Karol nie chce zwiewać z wózka.Amelka na bank będzie szelkowana tzn już czasem bywa zależy czym jedziemy.W gondoli pasów brak ale mam takie skórzane i zamontuję jak będzie potrzeba ja z gondolą do wiosny nie chcę się rozstawać jest duża i Amnelce w niej dobrze:happy2:

reklama
Olena wiem które berety. Podobają mi się ,a.e Julka w nich dobrze nie wygląda niestety. Jednak trzeba przymierzać bo muszą do buzi pasować.

Azula - ano myślę , b u nas lato, lato i nagle sie obudzę i będzie zima.

Azula, Karol sobie siedzi spokojnie i sie rozglada. Spoko gosci jest. Jak sciagne fotki z komorki to wkleje jego poze "na prezesa" w wozku - rozwalony jak kaszanka na grillu.

Wy kombinujecie z czapkami na zime, a ja kombinuje jakie buty. Tzn. jaki rozmiar. Teraz maly ma kopytko rozm. 3 = 19, to jakie bedzie mial do wiosny? Bo chcialabym jednymi butami obleciec zime jednak, zwlaszcza ze on jeszcze pewnie nie bedzie chodzil i jak beda ciut luzniejsze na poczatku to nie bedzie sie potykal.

No i ciekawostka - on kaszle na obcych ludzi. :-D Forma zaczepki w sklepie np.

Zoyka no na pewno trzeba przymierzyc, zobaczymy, narazie nie pali sie, do zimy daleko. Jak bylam w ciazy to kupilam w US dwie czapki malpki... jedna dla Patryka i druga dla niemowlaka, jako ze bylam pewna ze bedzie chlopiec. ALe Mia tez moze w niej chodzic, beda w nich kapitalnie obydwoje wygladac, choc Patryk raz mial w Dublinie ubrana i wlosy mial mokre z goraca wiec to nie czapki na pogode irlandzka, potrzebujemy czegos cienkiego.

Azula jaki Ty wozek masz, ze dziecko prawie roczne sie w gondoli zmiesci? Bedzie siedziala w niej tez? To nie bezsensu troche zeby oparcia nie miala? No i co to znaczy, ze dziecko bedzie 'szelkowac'?

klaczku ja sie nie znam na butach, myslisz ze w zimie Karol zacznie chodzic?
Ja na zime kupie takie (tego typu,nie wiem czy akurat te) Product Detail | H&M PL

bry wieczór ...
Majuska ... wybaczam :-D
Ollena, Anka D(e) ładne pannice rosną dla Kubutka :-)
czapki Kuba ma na zime już trzy :-D z C&A, tk maxxa i z polskiej firmy - ostała mu z ubiegłego roku. Jest dzianinowa i urosła.
Zoyka żyjemy w wolnym kraju, jedni trzymają psy przy budach inni dzieci w wózkach bez szelek. W sumie Ty jesteś matką i potrafisz rozsądnie ocenić zagrożenie jakim są akrobacje w wózku ... potrafisz zapewne przewidzieć i zapobiec...
Dziś moja znajoma uczestniczyła w pogrzebie rocznego dziecka, które wypadło z balkonu - wysoki parter, była bramka, był chodzik i była matka wieszająca pranie...

Azula wielki wozek, bez skretnych kolek i pewnie nic poza nim sie do bagaznika samochodu nie zmiesci?;-)
Moi sasiedzi zostali uraczeni prezentem od mamy w postaci wozka na ktory sie uparla zeby kupic dla wnuka. Maly ma 3miesiace a oni wczoraj wzieli ode mnie spacerowke Chicco bo tamta kolumbryna nie zmiesci sie do zadnego sklepu, nie ma skretnych kol i wazy tone a jak chcieli jechac na wczasy to nie zmiescila sie do bagaznika. Moj i tak duzy Chicco ze skretnymi kolami przynajmniej tak ich zachwycil, ze piszczeli z radosci bo wreszcie lekko sie prowadzi i mozna jedna reka...'Zmiesci sie nam do pokoju!' ;-)))))))
Ot, dobry uczynek zrobilam.

Zoyka a Ty jaki wozek masz ze da sie bez pasow?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry