reklama

Ciąża po 40

Zasadniczo podobna do mnie, tylko ja mam więcej włosów na głowie:-D do taty podobna była zaraz po urodzeniu i nagle zaczęły zmieniać się jej rysy twarzy, nawet oczy ma takie jak ja... szaro-niebieskie:)

reklama
witam sie z kawką (drugą),

Ollena - ale tu tez kupisz warzywka z Organic-a, tak, że spoko - pewnie, że to nie to samo co swoje z ogródka, ale mimo wszystko coś,

Majuska - Gratulacje!!!! to może wreszcie zaczniecie spać w nocy, tego Wam życzę,

Asia - super, że u Ciebie wszystko w porządku, rośnij sobie na zdrówko,

Wyprałam swoje jedyne spodnie i nie miałam co wciągnąć na siebie i tak jakoś spróbowałam inne spodnie o rozmiar mniejsze i WESZŁAM W NIE!!!! Oby tak dalej.

Miłego dnia.

Burza !

Dzień był upalny a ja się złaziłam jak oszalała. Zamiast do parku poszłam (właściwie pojechałam autobusem ) do centrum Handlowego. Obeszłam sobie bez ogona ( Jarka) reserved, H&M Zarę itd. Fajnego misia (kombinezon) z uszkami moimi wymarzonymi widziałam w Reserved. Kusi mnie . cena 89 złotych.
łazikowałam 5 godzin i nogi wchodzą w w de.

Julka w spacerówce i w szelkach ideał dzisiaj. Zero buczenia i maruderstwa. Ze trzy razy próbowała się przekręcić ale zblokowana odpuściła.

Anka - Wandzia śliczna, urocza i przesłodka. Jakby mniej pucułowata :-)

Asia - fajnie że jesteś znowu.Ale ten czas szybko leci :)

Od jutra gotuję Julce eko warzywka z indykeim, cielęcinką albo z łososiem. Postanowione :-)

Jezukolczasty, nie wyrabiam. Potwora obudzil jakis idiota z RAF-u - lecial tak nisko, ze widzialam znaki na skrzydlach, oczywiscie ryczalo to jak stado demonow. Kto lata tak nisko odrzutowcem, jesli jest nad terenem zamieszkanym? Czekalam na kule ognia nad horyzontem, gdyby zyczenia sie spelnialy, bylaby wielka i piekna. Zyczylam temu panu wielu interesujacych rzeczy. Dziecko obudzilo sie z krzykiem. Teraz sam nie wie czego by chcial - zjadl miseczke owocow, poprawil jajeczniczka z kromeczka chleba, na podlodze nie, w chodziku zle, na sofie tez nie to, na rekach to ja stawiam veto.
Zoyka, na razie nie widze powodu wpinac. Jezdzi przodem do mnie, widze go, siedzi ladnie to niech cwiczy balans.

Asia dobrze, że zaglądasz chociaż. Rzadko bo rzadko no ale jestes :-D
Katrina ja dziś weszłam w bardzo wąskie spodnie przedciążowe:)) ciutkę mnie opinają ale tak jeszcze dwa kilogramy i będą idealne. Chudniemy moja Pani:-D
Wandzi się wyciaga na długość nie przybierając w takim tempie już na wadze więc nadmiary idą jej we wzrost i chudnie :))) na szczęście, dlatego też zaczęła ćwiczyć obroty na boczek bo jest jej łatwiej:))

Gratuluje spodni dziewczyny, piekne uczucie nie? :-)

JA juz doszlam do wagi z przed ciazy, teraz jednak sie rozbestwilam i zaczelam podjadac chleb i slodycze wiec mam 1kg na plusie ale chcialabym jeszcze 2 zrzucic... Motywacjo kam bek! W IE bede dietowac bo tu wszystko taaaaakie pyszne!

I ja wchodzę w ciuchy sprzed ciąży :P
To jednak o niczym innym nie świadczy jak o tym,ze w ciąży przytyłam tylko o wielkość brzucha . Brzuszek rozepchany dalej mam a nie miałam .

Olena nic nie kupiłam, byłam tylko na tzw przeszpiegach. Szukam czapki idealnej , wiec Julka była dzisiaj narażona na przymierzanie czapek zimowych i wcale jej się to nie podobało :)

reklama
Hahhaa super Zoyka:-))

Ja zakochalam sie w berecikach w H&M, zakupie jak dolece :-) fioletowy i zielony bodajze..
Product Detail | H&M IE o widze, ze sa tez inne kolory:-)

Moj brzuch pozostawia wieeeele do zyczenia, po Patryku mialam teraz wiem-boski...teraz mam flak i po kazdym posilku robi sie wiekszy balon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry