reklama

Ciąża po 40

Slusznie, Ollena, slusznie. Tez bym je oddala. O ile by mnie tak zacmilo zebym je kupila. ;-)

Uff... Poskladalam wszystko ladnie w salonie, poodkurzalam caly dom, powycieralam kurze-niekurze, wyszorowalam obudowe kominka, poukladalam poprane ciuchy, w miedzyczasie pare razy przewinelam pewnego niemowlaka, ze 3 razy go nakarmilam, troche sie z nim pobawilam zeby nie czul sie samotny, przygotowalam ciasto drozdzowe, wrzucilam w piekarnik, weszlam do salonu... i znow ukladam wszystko w salonie... Moje dziecko dlugo i grzecznie sie bawilo.:-D

reklama
Kłaczku - dzieci mają talent do organizowania mamom czasu, zwłaszcza jeśli chodzi o sprzątanie,

Aniu - strasznie mi się ten czas dłużył, on wyleciał z pl 13 marca, ja miałam w czerwcu do niego na urlop polecieć, codziennie liczyłam dni

Anka, to tylko miesiac - my przez 2 lata mielismy sie tylko na urlopach - dalo rade.
Katrina, co prawda to fakt.:-D Tak patrze po tym salonie i stwierdzam z zachwytem ze w ogole nie widac za zabawki byly ukladane - rozpierducha jaka byla taka jest, jak nie wieksza. Dzieciatko skrupulatnie wypatroszylo kontener z zabawkami. :baffled:

Hełoł wieczorne :-)
Malfilka witaj. Przykro mi bardzo ale z Olleną skaczesz po piffko i inne trunki :-p
Majuska o 8:21 trwałam na posterunku, nie wiem jakim cudem ale dałam rade wstać :-D Skutków ubocznych brak.
Dziewczyny współczuje kręgosłupa - niestety ale trzeba cwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Ja sie ostatnio zaniedbałam :-( i tez mne pobolewa :-( Ale postanowiłam: wracam ze zlotu i biorę sie w garść :-D
Ollena mnie tam sie te buty podobają :-D ostatnio nabyłam takie ...
Bagatt...
no i się nie przekopiował cąły link: na lakierowanym koturnie w koloerze bordo nabyłam.
nie zamierzam w najbliższym czasie nic już kupować :-D mój m. ma mnie wyrzucić z domu jak przyniosę jakieś butki :baffled:

Jesteście wszystkie niesamowite!!!! Zdecydowanie spróbuję wersję kawkową...

Ollena- dzieciai jeszcze nic nie wiedzą. Zresztą w zasadzie, nie licząc mojej przyjaciółki i Forum- nikt nie wie (zapomniałam- mąż wie:-)). poprzednie ciąże nie były lekkie- z Kubą długo leżałam plackiem. Tak więc postanowiliśmy poczekać przynajmniej jeszcze do następnej wizyty u lekarza.

A ja się oswajam z tematem.

Najśmieszniejsze jest to, że jakiś rok temu wydałam wszystkie "resztki" po dzieciach. Nie został mi nawet jeden kaftanik.. Tak więc zaczynamy od zera...

Czy robiłyście badania prenatalne? Kiedy się je robi?

Malfilka wypije w Twym imieniu :-D
Ollena ja te buty noszę to wszystkiego :-D dobrze wyglądają do spodni- mam wąskie czarne z oliviera, do spódnicy też :-) mam ochotę na inna wersje kolorystyczną z innej firmy - zobaczymy jak długo wytrwam w postanowieniu że nie kupuje ŻADNYCH butów.

Kurza morda... moje dziecko ogłupiało doszczętnie i nie spi! mogę ją owinąć streczem i wysłać za 20 funtów do tatusia? :-) Zostałabym tylko z psem idiotą...
Malfi /pozwolisz na skrót nicka? jest strasznie skomplikowany w pisowni/ badania robi się pierwsze w 12 tygodniu a potem w 15-16 amniopunkcję jesli się zdecydujesz na nią. I ganiaj nie tylko po piwo, ja dziś poprosze wielką setkę dla spokojności ducha...
Niedyskretne pytanie: z jakiej części Polski jestes?:)))
Asia jest zdaje się w 16 tygodniu ciąży, chyba urlopuje od nas ale przyjdzie, przyjdzie... :-D
Misia chylę czoła przed matką pracująca na kacu :-) Jesteś wielka, dałaś radę i nie lubię Twoich butów O!!! Monsz ma rację :-)

reklama
Anko Dy :-p czemuż to mych butów nie lubisz ?? I uważaj w zagoinaniu bo jak się w chyleniu zagniesz nie nie odegniesz to co będzie ?? z odsieczą w mych butkach mam biec ?
Miałam wczoraj dobry dzień i nawet ten myszowaty wędrowniczek mi wchodził ... zaprzestałyśmy w trakcie 2 flaszki :-D Cały czas miałam w pamieci że musze wrócić do domu na nogach swych i że rano trzeba wstać do roboty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry