• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Flo, po prostu bosko! A cos mnie "tyklo"... Czemu Wy sie macie wypinac za pana dyrektora, skoro to jego biznes? Nie rozumiem zupelnie jak on moze ustalac termin jakiegos tam BARDZOWAZNEGOSPOTKANIA, a potem na nim nie byc - dupek jakis??
Postrzalu nie zazdroszcze. Kiedy ostatnio mi pierdyknelo, bylam w trakcie przewijania malego - on na sofie z ktorej moze sie zwierzgac, z gola d..., polowicznie powycierana z tego co wyprodukowal jego przewod pokarmowy, ja nabrac powietrza nie moge nie mowiac o jakims ruchu... Siegnelam po telefona lezacego na stoliku (dobrze ze po lewej) i wymiauczalam ze mam awarie i zeby Rajmund natentychmiast byl w domu. Zanim przyjechal udalo mi sie przepakowac malego do konca, ale zeby podniesc... Jestes hardcorem.

reklama
Żmij spał dzisiaj tylko w samochodzie, w domu nie raczył. O 15.30 się poddałam i wziełam ja na długi spacer. Teraz śpi :-) normalnie w łóżeczku, wykąpana i nakarmiona. Oby spała do nocy :))) Muszę rozpakować samochód a nie bardzo było jak, teraz pojawiła się niewielka szansa :))

Flo wspanialy dzien..nie ma co! A Maks i czestotliowsc jego kup...szok! ;-)

Ania a Wandzia na spacerze nie usnie? Spi juz na noc?

Mia wlasnie zasypia, mm lata jak z piorkiem, bo przeciez piatek i piwko trzeba kupic, pozniej z psem wyjsc z tymze piwkiem pewnie i w ogole wkurzaja mnie weekendy..

Dobry wieczór :)

Aniu ale TY jesteś dzielna ! Podziwiam Cię :-)

Flo - uśmiałam się ! Jakby czytała książkę. Powinnaś pisać scenariusze :-)

Zobaczcie jak Julka wstaje. Normalnie sobie wstaje i bierze z kanapy co chce.

Zoyka no Julcia coraz sprytniejsza i wygimnastykowana.Flo nie zazdraszczam zidiociałego zleceniodawcy.Aniu dobrze ,że po muche pojechałaś ale jak Ty dałaś rady podziwiam również:tak:Ja dziś po mega długim spacerku.Mój M albo coś podłapał albo źle wstał bo zwymiotował kawę i bolała go głowa.Oby to tylko ze złego spania:tak:

Wieczorny rozruch na BB :-)
Wanda się jednak obudziła bo zrobiła nadprogramową kupę, zasnęła z problemami ale padła w końcu. Samochód dalej stoi zapakowany, wezmę trochę jak pójdę z bydlęciem na spacer w nocy. Pies dalej śpi nieprzytomnie zmęczony hasaniem na wsi :-D
Wiecie mi jest naprawdę ciężko, jeszcze jak Wandzia marudzi to już w ogole padam... pies zamiast leżeć to biega po domu bo niepokoi się jej marudzeniem i ją wybudza albo straszy. Wyprawa z tą dwójką samochodem to istny cyrk na kółkach. Ale nie mam wyjścia, po prostu muszę... jeszcze tylko 6 tygodni. Dam radę!
Kupiłam sobie dzisiaj buty :-D podobne do tych ale czarne
SZNUROWANE BOTKI 139 szary | Obuwie Damskie \ BOTKI | Obuwie damskie > CzasNaButy.pl > Tanie buty damskie.Wysoka jakość,niskie ceny.

Dzięki, dziewczyny, ale to nie literatura, to samo życie...:eek:
Kłaczku - mam ogromną ochotę strzelić focha i powiedzieć że jak panu dyr. nie zależy to ja się też nigdzie nie wybieram, ( zwłaszcza, że nie mam się w co ubrać, oczywiście) ale ktoś w tej piaskownicy powinien się poważnie zachować.
Anko - to przypomina zagadkę o wilku, kozie i kapuście...Dziecko, pies, mucha. :-) A buty bardzo sympatyczne !
Zoyka - pięknie sobie już Julka radzi!

Ostatnia edycja:
Flo piękny powód edycji :-D
Zoyka nie chcę Cię martwić, ale w moim domu krążą legendy o tym jak to ja osobiście mając 9 miesięcy przeszłam samodzielnie przez pokój. Julka widzę taki sami egzemplarz:-D

Florentyna współczuje bólu , ale tak jak kolezanki usmialam sie jak nie wiem co masz dar do opisywania

Zoyka Julcia naprawe sobie bardzo szybko radzi ze wstawaniem tylko patrzec a niedługo zacznie smigac to pewne na bank

Aniu no wyprawy samej z malym dzieckiem i psem to graniczy z cudem cos o tym wiem , ale co tam radzic sobie trzeba , Aniu mój Misiek jak miał 9 miesiecy to tez zaczoł chodzic dzieciaki sie róznie rozwijaja

Azula zdrowia dla chłopa bo jak chłop chory w domu to gorzej jak małe dziecko

ollena ​zas to piwko do bani wspólczuje ci kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry