Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Zoyk ja tak jak Ollena uzywałam pieluchy tetrowej na dno wanienki , teraz nic nie podkładam , a Julka jak sama siedzi juz to nie musisz tej wielkiej gabki podkładac bo i po co
Majuska jak sie czujesz kochaniutka m chorubsko ustepuje ???
Aniu Przygode z pralka miałas nieziemska nie zazdroszcze , Wandzie przesliczna kruszynka
Azula z kad pochodzisz dokładnie bo ja tez na ślasku mieszkam , mała w kompleciku niebieskim śliczna wogóle wszystkie nasze dzieci to najpiekniejsze pod słoncem
Ollena a Niunia w bereciku wymiata jest sliczny i ona boska
Misia a ty gdzie sie podziewasz mamuska tez chora jestes ??
reszte mamuniek witam w niedziele , moze byc przy kawie ale ja respektuje gorace mleko
Zoyk ja tak jak Ollena uzywałam pieluchy tetrowej na dno wanienki , teraz nic nie podkładam , a Julka jak sama siedzi juz to nie musisz tej wielkiej gabki podkładac bo i po co
Majuska jak sie czujesz kochaniutka m chorubsko ustepuje ???
Aniu Przygode z pralka miałas nieziemska nie zazdroszcze , Wandzie przesliczna kruszynka
Azula z kad pochodzisz dokładnie bo ja tez na ślasku mieszkam , mała w kompleciku niebieskim śliczna wogóle wszystkie nasze dzieci to najpiekniejsze pod słoncem
Ollena a Niunia w bereciku wymiata jest sliczny i ona boska
Misia a ty gdzie sie podziewasz mamuska tez chora jestes ??
reszte mamuniek witam w niedziele , moze byc przy kawie ale ja respektuje gorace mleko
Ostatnia edycja:
U mnie to jak 2 dni nic nie ruszysz w chałupie ,to koniec, trzeba dźwigi i koparki załatwiać
:-)
..kaptur sie udaje tylko na łbie utrzymać, no i teraz jak buty na rzepy pozakładam, to się uda miec nogi ubrane..kosmos z tym moim dzieckiem
Zoyka możesz Julci dać rosołku.Aniu też bym ciuszki przyjeła ale Marzenka się zgłosiła i szybciej ich będzie potrzebowała:-).Myślę ,że za jakiś czas też coś od kogoś dostaniemy na razie do ponad roku mam aż za dużo ,a potem się zobaczy