• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Witajcie kochane

Zoyk ja tak jak Ollena uzywałam pieluchy tetrowej na dno wanienki , teraz nic nie podkładam , a Julka jak sama siedzi juz to nie musisz tej wielkiej gabki podkładac bo i po co
Majuska jak sie czujesz kochaniutka m chorubsko ustepuje ???
Aniu Przygode z pralka miałas nieziemska nie zazdroszcze , Wandzie przesliczna kruszynka
Azula z kad pochodzisz dokładnie bo ja tez na ślasku mieszkam , mała w kompleciku niebieskim śliczna wogóle wszystkie nasze dzieci to najpiekniejsze pod słoncem
Ollena a Niunia w bereciku wymiata jest sliczny i ona boska
Misia a ty gdzie sie podziewasz mamuska tez chora jestes ??
reszte mamuniek witam w niedziele , moze byc przy kawie ale ja respektuje gorace mleko

Ostatnia edycja:
reklama
Będę żyć, dziewczyneczki moje kochane, będę żyć, już mi duzo lepiej dziś, od rana odgruzowuję chałupę:-D U mnie to jak 2 dni nic nie ruszysz w chałupie ,to koniec, trzeba dźwigi i koparki załatwiać:-D Ciociu Aniu już do Ciebie do kawki dołączam:tak::-D

Mój bachor dziś spał całą noc do 5.30, myslałam, że tyle spania, ale jeszcze zasnęla do 8 , szoook:szok::-)

Zoyka jak Julka taka ruchliwa to nie sądzę, aby Ci w kapieli na tej piance poleżała, ja miałam tych pianek kilka bo wymieniałam co jakiś czas, po kupieniu zanurzałam w duzym garze z wrzątkiem, potem tez co jakiś czas i nigdy nie śmierdziało, od jakiś 2 miesięcy wogóle tego nie używamy, bo Paćka w kąpieli siedzi i chodzi , a do umycia głowy to się ją na ręke kładzie i już.

Flo no i dobrze, że spotkanie zaliczone, wiedziałam, że się poukłada, a jak postrzał???

Dziewczynki śliczne te Wasze księzniczki, czapeczki cudne, ja sobie mogę pomarzyć o berecikach, my jeździmy z gołą głową i często bose...Paćka zdziera z siebie wszystko:no:..kaptur sie udaje tylko na łbie utrzymać, no i teraz jak buty na rzepy pozakładam, to się uda miec nogi ubrane..kosmos z tym moim dzieckiem :sorry:

Marzenko prędzej bym u Misi podejrzewała, że poszła w jakieś tango niz chorobę:-D, oni już chyba pozdrowieli....

Idę, bo bachor sie piekli:no:

Zoyka ja uzywam pieluszki tetrowej, wypłuczę, wysuszę i nigdy nie smierdzi. Zastanawiałam się nad tą podpórką ale bez sensu.... tym bardziej że Wanda dalej kąpana jest w wanience dla dzieci. Ciężko mi się pochylić do normalnej wanny bo w krzyżu trzeszczy.
Misia oczywiście poszła w tango trzydniowe i Majuśka ma rację :-D a poza tym super że żyjesz kobieto :-D

Zafarbowałam sobie kłaki z samego rana, paskudne odrosty już miałam a muszę iść zrobić zdjęcie do paszportu i szybko wyrobić, bo ważny mam tylko do 5 listopada. Za to po 10 dniach paszport Wandzi już jest do odbioru także błyskawicznie teraz robią i nie trzeba czekać te ustawowe 30 dni :))) Pojadę odebrać jej dokument i złożę wniosek o swój za jednym zamachem.
Poza tym zaczęłam wygarniać z szaf rzeczy do wyrzucenia. I mam takie pytanie... nie macie jakiejś biednej rodziny z dzieckiem? Mam sporo ubranek dla Wandy na 86 i 92 a nie wszystko będę ze sobą zabierała, oddam chętnie ale muszę wiedzieć, że ktoś naprawdę potrzebuje no i to bardziej damskie rzeczy niż męskie. Ciuszki są używane i może niezbyt ekstra, ale po domu będą się nadawać. Pakuję dla Wandzi tylko te ubranka które mi się naprawdę podobają i żeby nie kupować od razu jej ciuszków bo szkoda wywalać kasę. Te ciuszki do oddania to są od mojej sąsiadki po jej córeczkach. Poza tym mam kombinezon zimowy na 68 i 74 cm, w sumie chłopięce bo jeden zielony a drugi błękitny. Też do oddania.

Ostatnia edycja:
Marzena nie ma problemu, myślałam że Klaudia jest większa :-Dno na pewno ponad 86 cm :)) skoro Wandzia zaczyna wchodzić w 74 a jest 9 miesięcy młodsza....
Ollena ubij, koniecznie niech szuka bo inaczej zrobisz mu z d.... y jesień średniowiecza :))

Cześć Dziewczyny ,

My rzecz jasna wyspane bo pospaliśmy sobie wszyscy całą noc do 8 :-)

Julka jest kąpana w normalnej wannie. I o dziwo leży grzecznie na piance i się nie wierci. Pianka mi wali grzybem. Przeraziłam się. Kładzenie JUlki na pieluszce chyba nie wchodzi w grę w normalnej wannie, a Jula jeszcze nie siedzi na tyle stabilnie żeby mogła siedzieć w wannie.

Julka może jeść rosół ?

Misia
to chyba na zlociku travianowym nad jeziorkiem jest z tego co pamiętam.

Julka jest długa na 72 cm, stopa 11 cm a waga nie wiadoma :)

Aniu nie wieksza nie jest dzieci na poczatku szybko rosna póxniej to wolniej idzie niestety

a mi na złosc skonczył sie gaz dzisiaj jka nie urok to sraczka i zawsze cos .polecialam pozyczyc maszynki elektrycznej i dogotowałam ten rosół , gaz kupie dopiero q Srode bo wtedy bedzie kasa nic wczesniej damy rade na kuchence a co

Witam niedzielnie po mszy i obiadku:-D.Mój chop zrobił gumikleizy(kluski śląskie) ja to za tym nie przepadam dlatego pan i władca musi sam zakasać rękawy:-).Marzenko no godzinka jazdy od Jastrzębia(kiedyś tam byliśmy p[o kotka) Mysłowice.Tu przeprowadziłam się po ślubie przedtem mieszkałam w Chorzowie,a urodziłam się w Krakowie za to początek mego życia to Zakopane.Majuska witaj wśród żywych:-):tak::-D;-).Ollena smoczek nieustannie mi się podoba:blink:Zoyka możesz Julci dać rosołku.Aniu też bym ciuszki przyjeła ale Marzenka się zgłosiła i szybciej ich będzie potrzebowała:-).Myślę ,że za jakiś czas też coś od kogoś dostaniemy na razie do ponad roku mam aż za dużo ,a potem się zobaczy:tak:

reklama
Azula jak masz zapasy i to aż za dużo to super. Wiesz mnie chodziło o kogoś kto do gara nie ma co włozyć i dzieci w co ubrać... Marzena teraz ma tragedię ale jej misiek w końcu pracuje i zacznie im się poprawiać. A póki co podratuję czym mogę Klaudusię.
Ja piorę, pakuję kartony i myślę intensywnie co jeszcze mam zrobić. Niby dużo czasu te 1,5 miesiąca ale zleci jak z bicza trzasnął i nie chciałabym się dwa dni przed wyjazdem przekonać, że o czymś zapomniałam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry