reklama

Ciąża po 40

ollena nie panikuj kochana po porodzie tak wypadaja wlosy ja przez to sciełam na krótko bo wszedzie miałam pełno , kup jakies witaminy na wzmocnienie cebulek
azula 106 autobus pieknie mi pasuje wsiade na sielec kapielisko koło koscioła i dojade do ciebie ale to podasz mi na pw namiary gdzie co i jak , ale jak bedzie pogoda i bede miała na bilet a to dopiero w czwartek bede miała kaske z mopsu , Misiek co prawda pojechał do Niemiec ale jeszcze nie zarobil na tyle zeby mi wysłac i ciezko z ta wysyłka ale mimo to bedzie musiał cos zorganizowac zeby mi podeslac bo ja tutaj biedna sierotka jestem z dzieckiem , mam nadzieje ze w koncu sie to zmieni bo do głowy dostane

reklama
Ok Marzenko to napisz na priw jak będziesz gotowa do drogi(zaznaczam sobota odpada bo jadę na urodziny:tak:)Wiem jak to jest jak się nie ma co do gara włożyć ja też kiedyś z MOPS niestety korzystałam nic miłego za takie grosze tyle upokorzeń ,tłumaczeń i latania:-(

Dobry wieczór,

Wreszcie byłyśmy na spacerku.

Olena - płucz w nafcie, kup sobie skrzyp i pij. Mi tez wypadają po ciąży.

Piankę wywaliłam i położyłam pod główkę pieluszkę. Było całkiem OK.

Julka domowego rosołku jeść nie chciała ani samego ani z kleikiem ryżowym. O!

Dziewczyny we czwartek w Lidlu dziecięce ubranka będą w dobrych cenach, rajstopki po 8 złotych, dresiki, pajace i polarki. Mam z Lidla te rajstopki i sa dobre. Nie kulkują się.

Myślę,że jednak pomysł by do pyszczka zwykłe nasze jedzonko choćby po łyżeczce serwować nie jest głupi bo te słoiczkowe to takie bezsmakowe i pewno dlatego Julcia domowego nie chciała.Amelka dziś ciasta kawałeczek dostała mina bezcenna.Zoyka wdrażaj domowe jedzonko nawet jak nie chce dużo to pokosztować bo słoiczki drogawe:tak:

Olena - na włosy najlepsze stare domowe metody.

Nafta kosmetyczna, szampon z czarnej rzepy i maski z żółtka z olejem rycynowym i sokiem z cytryny.

Julka w ogóle rosołu nie chciała... pluła, nie chciała otworzyć buzi i robiła abuuuuu

Jakies plamy czerwone jej wyszły na szyi z tyłu i na karku. Jakby uczulenie na coś. Tylko na co ? maliny, banan , biszkopty ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hełoł
sie trzy dni zlatywałam pod łodzią z chłopakami.
dziś padam :-(
a jutro do pracy... miałam ambitny plan Was poczytać ale nie dam rady :-D
widziałam fotki :-) dziewczęta słodkie :-)
mam tarkę mini z Duki i wyciskarkę z Ikea nabytą kilka lat temu - to doczytałam bo mnie zadziwiła fotka wyciskarki do czosnku.

reklama
Dzień dobry,
miotamy się po domu już od dwóch godzin, bo Wandzia nie mogła zasnąć - katarek dziś konkretnie przytkał nosek. Pewnie za chwilę się połozy, no ale ja już po kawie....
Misia wierzę, że widok takiego zdjęcia mógł Cię zadzwić :-) cóż... czasami coś trzeba unaocznić :)))
Ollena masz problem z włosami, stosuj rzepę i naftę. Nic innego nie wzmocni cebulek a niestety chyba masz bardzo słaby włos. Paszport mi potrzebny bo czuję się z nim pewniej, na dowód mogę pojechać do DE pozwiedzać Berlin, ale wyjazd na lata do UK jakoś mi nie leży bez tego dokumentu.
Majuśka przypominam, że na Bora Bora miałaś nas zabrać po wygraniu miliona, i co? i nico...:)) wygrali w jakimś Skarżysku 29 baniek a Ty wisisz dalej z naszą obiecaną wycieczką :rofl2:
Zoyka alergie pokarmowe zazwyczaj pojawiają się na policzkach, ja stawiałabym na jakąś czapeczkę albo może kołnierz od kurtki czy bluzeczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry