• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

Azula to ty kobito mieszkasz blisko mnie dosłownie rzut beretem ja obecnie mieszkam w Sosnowcu , misiek mi własnie mówił jak dzwonił ze jest tramwaj 26 i spokojnie dojedzie sie do myslowic , ja mam bardzo ładne 2 kombinezony na zime dla niuni i troche rzeczy po Klaudi sie znajdzie to mozemy sie umówic na jakis dzien i spotkac , trzeba wykorzystac to póki jeszcze ładna pogoda i to ze mieszkamy w sumie po sasiedzku
Aniu ​ja dziekuje skoro Azula mieszka blisko mnie to potem spokojnie moge przekazac to dla jej niuni taka wymiana

Klaudia wstała wiec idziemy na dworek dam zjesc niuni i pospacerujemy troche póki ladnie na dworze

reklama
Aniu ubije!!! szuka caly dzien, caly spocony i zdenerwowany, daje mu czas a pozniej mu zrobie ta jesien.......

Zoyka na pieluszce od noworodka sie dzieciecie kladzie, wiec Julka nie za mala :-) Ja podkladam tylko pod sama glowe, pod reszte ciala nie, a nawet jak nic nie poloze to jest ok, bo Mia wtedy po calej wannie 'plywa'. Dzis planuje jej nalac cala wanne wody niech sie przyzwycxzaja, bo chcemy isc na basen:)

Marzenko na razie mam ubranek w tych rozmiarach do 80 cm ale ogromnie Ci dziękuję.:tak:U nas też ciężkawo (przez ten samochód)ale nie głodujemy wszystko w chałupie mamy.Tramwajem 26 to dojedziesz do centrum do mnie autobusem 106 i 35.Do Sosnowca to chcę się wybrać na basen na żeromskiego(bardzo tanio) może Ty też byś się z Klaudią kiedyś wybrała? U nas godzina basenu(Lędziny i też trzeba dojechać) 11 złotych ,a tam ponoć tylko 4 zeta więc sie opłaca.A tak ogólnie to zapraszam do siebie:-Dbo niby blisko Sosnowca mieszkam ale ni w ząb na tam się nie znam :no:

Azulato na wiosne napewno po Klaudi dam ubranka bo z wiekszosci wyrosnie , powiem ci ze teraz nie bardzo zebym na basen szła z mala po raz ze po chorobie po drugie samej z dzieckiem to ciezko sie po dupie podrapac a jak mam isc jeszcze na basen kryty to odpada,ni sie przebrac ni cokolwiek zrobic a jeszcze potem dobrze sie wysuszyc , bo do autobusu albo z buta e to nici z mojego wypadu na basen, to mimo wszystko sie wybiore do ciebie autobusem sa niskopokladowe nawet wygodniej nie bede musiała nikogo prosic o pomoc z wózkiem , a te Żeromskiego to jest blisko mnie nie znam tez jeszcze dokładnie ulic i Sosnowca ale co najwazniejsze to wiem gdzie jest z reszta obeznam sie z czasem , mieszkam tutaj dopiero rok , tak ze zgadamy sie w tym tygodniuma lac patrzyłam na pogode jak tylko cieplej sie zrobi to sie wybiore , zeby nie lało

Dobra Marzenko jak będziesz miała moment to przyjedź jak się zgadamy? Jak mieszkasz koło Żeromskiego to obok kościoła chyba staje 35 (tak mnie poinformowano) ale 106 leci szybciej bo koło giełdy(na bank na niskim podwoziu) ,a ten 35 ma objazdy.Wiem gdzie jest dworzec w Sosnowcu i Plaza(to centrum handlowe) ,a tak to nie wiem nic:-).Rozumiem,że na razie się boisz z mała na basen może kiedyś:tak::-D.Marzenko jakby nawet była ulewa to ja koło przystanku mieszkam więc nie zmokniecie:-Dale oczywiście pogoda jest lepsza na vojaże:cool2:

Dziewczyny ja lysieje...
Jestem przerazona bo mam bardzo malo wlosow, widac wielkie przesiwty a teraz po kazdym myciu jest cala umywalka wlosow, w dzien nie czesze na szczescie bo nie ma takiej potrzeby, ale rano przy myciu szok.
Na srodku mam normalnie lyse, niedlugo nie bede miala jak ich ulozyc:( Powaznie mysle nad przeszczepem..

Ollena zacznij łykać witaminki i coś na wzmocnienie włosów.Zresztą ponoć to normalne po ciąży.Ja na razie karmię i łykam witaminy ale za to mam łupież i nawet nizoral nie pomaga(a włosy bujne) chyba albo jakiś hormonów mi brakuje albo mam za dużo tych witamin bo sama już nie wiem:no::-(

reklama
Aniu mialam Ci napisac, ze mozesz na dowod leciesz, po co sie bawic w paszporty? ;)

A ja będą chcieli na wakacje pojechać na Bora Bora ?:-D

Ja dzis cały dzień odgruzowywałam, prałam, myłam szafki kuchenne, lodówkę, zmywarkę i też padam..idę jeszcze wymoczyć ciało do wanny ;)
Marzenko, Azula, fajnie, że macie tak bliziutko do siebie:tak:

Ollena zachowaj spokój, niech się hormony uspokoją, unormuje się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry