Marzena197235
Fanka BB :)
Azula to ty kobito mieszkasz blisko mnie dosłownie rzut beretem ja obecnie mieszkam w Sosnowcu , misiek mi własnie mówił jak dzwonił ze jest tramwaj 26 i spokojnie dojedzie sie do myslowic , ja mam bardzo ładne 2 kombinezony na zime dla niuni i troche rzeczy po Klaudi sie znajdzie to mozemy sie umówic na jakis dzien i spotkac , trzeba wykorzystac to póki jeszcze ładna pogoda i to ze mieszkamy w sumie po sasiedzku
Aniu ja dziekuje skoro Azula mieszka blisko mnie to potem spokojnie moge przekazac to dla jej niuni taka wymiana
Klaudia wstała wiec idziemy na dworek dam zjesc niuni i pospacerujemy troche póki ladnie na dworze
Aniu ja dziekuje skoro Azula mieszka blisko mnie to potem spokojnie moge przekazac to dla jej niuni taka wymiana
Klaudia wstała wiec idziemy na dworek dam zjesc niuni i pospacerujemy troche póki ladnie na dworze
U nas też ciężkawo (przez ten samochód)ale nie głodujemy wszystko w chałupie mamy.Tramwajem 26 to dojedziesz do centrum do mnie autobusem 106 i 35.Do Sosnowca to chcę się wybrać na basen na żeromskiego(bardzo tanio) może Ty też byś się z Klaudią kiedyś wybrała? U nas godzina basenu(Lędziny i też trzeba dojechać) 11 złotych ,a tam ponoć tylko 4 zeta więc sie opłaca.A tak ogólnie to zapraszam do siebie
bo niby blisko Sosnowca mieszkam ale ni w ząb na tam się nie znam