Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No czekamy na wycieczkę
.Misia dobrze ,że tak całkiem nam nie odleciałaś:-).Kłaczku bo ludziki sa różne i dobrze bo nudno by na świecie było ,a tak to siedzisz i porównujesz wyczyny dzieciaczków
.Mój synek dziś skończyłby 22 lata to jedno z ostatnich zdjęć
Ja z moją siostrą byłam wczoraj na cmentarzu ,a teraz poszedł M z Amelką.Bardzo za nim tęsknię .Za starszym też tęsknię dziś do niego zadzwonimy bo kto wie co sobie wkręci.Przecież mimo wszystko dalej go kochamy no i Boryska bym też chciała czasem widywać

Przeprowadzam się piąty raz w życiu, ale po raz pierwszy bez mebli. Dochodzę do wniosku, że tak mogę się wynosić z miejsca na miejsce jeszcze kilka razy
), on zachowuje sie jak ciuma ostatnia, bawi sie sam spokojnie, wkrecil sie w jej zabawki i eksploruje, odzywa sie kiedy jest glodny, ma mokro, lub jest spiacy. Wziety na rece jest zadowolony, ale nie domaga sie niczego. Kiedy ona go np. lapie za ubranie, on podnosi krzyk, ale nie broni sie. Nie zabiera jej z rak zabawek, ona jemu owszem.
No dupowate dziecko mam. Usmiecha sie do niej, czyli jakies tam relacje probuje nawiazac, ale kiedy Emilka np. lapie go za szmaty i probuje po nim sie wspinac, moj dupeczek kuli sie i zaczyna lamentowac. Gnidulec Twoj bardzo ok.