hełoł
Majuska poręcz ładna ale już widze jak mój się po niej wspina
i podobnie jak Flo: szyba pancerna bądż inna pleksi...
Flo to chyba 3/4 facetów tak ma tzn ja znam osoboiiscie jednego kóry potrafi posciel zmienić i już ... mój kolega mieszkający na tzw. stancji był mi wdzięczny gdy mu zmieniłam posciel
notatki z wykłądów mi przepisywała w zamian
on miał prostą technike: wchodził do poszwy i nakrywał się kołdrą. albo nakrywał się poszwą ... zreszta miał kilak patentów: jak przetarły mu sie rekawy na łokciach to wkąłdał sweterek tyłem na przód i dziurki były jakbym mniej widoczne
.
U nas norma: sen godzin 12, samodzielne jedzenie łyżka też ... i narośl na matce... mam kłopot żeby w samotni mocz oddać
.
Katrina to chyba jakaś nowa formuła - normalnie nic sprzedać nie można. A Kubuś dorosły i duzy. Pan Jakub w przeciwieństwie do mego Szparagisa Kubiątusa.
Kłaczku Kubus zaczepia wszystkich, może dzięki temu że chodzi do żłoba? Nie wiem. Jest uparty, próbuje krzykiem wymuszać i ostatnio najlepiej mu na rękach ale tylko moich. Resoraki są wg mnie za małe: ma takie duże auto z fiszera ale ukochaną zabawką jest telefon też z fiszera.
Azula współczuję Ci... i tak naprawdę nie wiem co napisać. Przytulam tylko.
Majuska poręcz ładna ale już widze jak mój się po niej wspina
i podobnie jak Flo: szyba pancerna bądż inna pleksi...Flo to chyba 3/4 facetów tak ma tzn ja znam osoboiiscie jednego kóry potrafi posciel zmienić i już ... mój kolega mieszkający na tzw. stancji był mi wdzięczny gdy mu zmieniłam posciel
notatki z wykłądów mi przepisywała w zamian
on miał prostą technike: wchodził do poszwy i nakrywał się kołdrą. albo nakrywał się poszwą ... zreszta miał kilak patentów: jak przetarły mu sie rekawy na łokciach to wkąłdał sweterek tyłem na przód i dziurki były jakbym mniej widoczne
.U nas norma: sen godzin 12, samodzielne jedzenie łyżka też ... i narośl na matce... mam kłopot żeby w samotni mocz oddać
.Katrina to chyba jakaś nowa formuła - normalnie nic sprzedać nie można. A Kubuś dorosły i duzy. Pan Jakub w przeciwieństwie do mego Szparagisa Kubiątusa.
Kłaczku Kubus zaczepia wszystkich, może dzięki temu że chodzi do żłoba? Nie wiem. Jest uparty, próbuje krzykiem wymuszać i ostatnio najlepiej mu na rękach ale tylko moich. Resoraki są wg mnie za małe: ma takie duże auto z fiszera ale ukochaną zabawką jest telefon też z fiszera.
Azula współczuję Ci... i tak naprawdę nie wiem co napisać. Przytulam tylko.
......
) to usuniem.