anka_d
Fanka BB :)
Pamiętam jak pojechałam pierwszy raz do IE, akurat 29 pazdziernika... szaleństwo na ulicach związane z halloween. Mnie to święto jakoś nie kręci, ale zawsze co roku robię Filipowi dynię ze świeczką
ale nie wielką spożywczą dynie tylko takie malutkie ozdobne i wkładam do nich te świeczki zapachowe do podgrzewaczy. Jednego roku podpalił tym wykładzinę w swoim pokoju 
Nigdy nie chodzę na groby 1 listopada, wkurza mnie ten tłum i baby ubrane w najlepsze futra grzęznące w błocie na cmentarych ściezkach. Jadę kilka dni wcześniej i kilka dni później...
Ollena nie wiem jak jest w IE, ale na pewno w UK szczepienie przeciw zapaleniu opon mózgowych jest obowiązkowe. Gadałam z dziewczyną dwa dni temu przez skype, ona już ma dwuletniego synka urodzonego w Londynie i przekazuje mi mnóstwo istotnych informacji na temat opieki zdrowotnej dla dzieci.
Majuśka to są bardzo ładne schody a Paćke opanujesz - pamiętaj w razie czego streczem owinąć i spuszczać na linie na dól
Zoyka to trzymamy kciuki za zmiany zawodowe....
Wróciłyśmy ze spaceru teraz, jest cudownie na dworze
)) a rano był pediatra no i osłuchowo czysto co jest najważniejsze. Katar u małego dziecka utrzymuje się około 10 dni więc zostało nam jeszcze 6 dni męki i mam Wandzię trzymać jak najwięcej w bujaczku żeby była bardziej pionowo. Chciałam sobie dziś ugotowac jakiś obiad i koniec końców kupiłam mrożoną pizzę i siedzi w piekarniku. Kawalerska gospodarka jest bardzo oszczędna 
ale nie wielką spożywczą dynie tylko takie malutkie ozdobne i wkładam do nich te świeczki zapachowe do podgrzewaczy. Jednego roku podpalił tym wykładzinę w swoim pokoju 
Nigdy nie chodzę na groby 1 listopada, wkurza mnie ten tłum i baby ubrane w najlepsze futra grzęznące w błocie na cmentarych ściezkach. Jadę kilka dni wcześniej i kilka dni później...
Ollena nie wiem jak jest w IE, ale na pewno w UK szczepienie przeciw zapaleniu opon mózgowych jest obowiązkowe. Gadałam z dziewczyną dwa dni temu przez skype, ona już ma dwuletniego synka urodzonego w Londynie i przekazuje mi mnóstwo istotnych informacji na temat opieki zdrowotnej dla dzieci.
Majuśka to są bardzo ładne schody a Paćke opanujesz - pamiętaj w razie czego streczem owinąć i spuszczać na linie na dól

Zoyka to trzymamy kciuki za zmiany zawodowe....

Wróciłyśmy ze spaceru teraz, jest cudownie na dworze