Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Powinnam chyba rozłożyć dywan, bo sam koc na kaflach to jednak za mała izolacja i może gdzies ją przewiać i podziębi nerki. Od kilku dni przewraca się sama na brzuszek także nadgoniła umiejętności swoich rówieśników
jestem bardzo dumną mamą 
Ja sobie nie dam w ryju NIC zrobic bez znieczulenia. No, moze kamien usunac. Pierwsze co to dre pysk o znieczulenie. Zdarzylo mi sie usuwac zeba na zywca bo znieczulenie nie zadzialalo (stan zapalny) i pieknie dziekuje za takie atrakcje.
:-)
Poroduna znieczuleniu nie miałam ,a siłami natury to koszmary były.Z pierwszym przynajmniej nie wiedziałam co mnie czeka z drugim zeżarłam z bólu róg poduszki na porodówce ,a Amelka to tragedia niby maluśka ale w środku wszystko pozrastane ,stwardniałe i to był chyba najgorszy z porodów.Ollena Amelia wprost przeciwnie do wszystkich się uśmiecha ,a jak słyszy obcy głos zaraz się rozgląda.No ale pewnie jakiś czas lęków pewnie nadejdzie(oby nie
)Majuska żłobek faktycznie w super cenie
.Aniu gratulacje dla Wandzi za te salta
.Co do oduczania nocnego0 ssania to pewnie jak tak dalej pójdzie będę zmuszona podać wodę szybciej niż zamierzałam .Dziecię w nocy zamienia się w Ameliankę-Wampiriankę po 4-5 razy ryk i cyc.