hełoł
Asia fajnie że zajrzałaś do nas łaskawie
zaglądaj częściej ... a humory cóż bywa.
Ollena z pewnym niedowierzaniem Cię czytam, jak można odwzyczajać dziecko od jedzenia ? to że w nocy to mało istotne w sumie - takie dziecię samo reguluje ilośc pokarmów która ma spozywać i nie przeskoczysz ani nie oszukasz tego. Kuba zaczął przesypiać całe noce dość wcześnie ale ... teraz czasem budzi się w nocy i dostaje flachę.
Zoyka nie jest trudno wybaczyć te wszystkie figle nocne jak spojrzy na Ciebie Julka tymi ślepiami, prawda ? :-)
Majuska - meldunek i sru do żłoba, ja płacę 650 zł + jedzenie i pampki. Kocham ten kraj i jego prorodzinne działania

Kuba zjadł miseczkę zupy z dyni która sama ugotowałam
oraz dwa małe racuszki z jabłkami a potem truskawke - odmiana jesienna - cena 12 zł za kg
.
BASIA, BASIA, BASIA co z TOBĄ !?!?!?!?!?!?!?
Asia fajnie że zajrzałaś do nas łaskawie
zaglądaj częściej ... a humory cóż bywa. Ollena z pewnym niedowierzaniem Cię czytam, jak można odwzyczajać dziecko od jedzenia ? to że w nocy to mało istotne w sumie - takie dziecię samo reguluje ilośc pokarmów która ma spozywać i nie przeskoczysz ani nie oszukasz tego. Kuba zaczął przesypiać całe noce dość wcześnie ale ... teraz czasem budzi się w nocy i dostaje flachę.
Zoyka nie jest trudno wybaczyć te wszystkie figle nocne jak spojrzy na Ciebie Julka tymi ślepiami, prawda ? :-)
Majuska - meldunek i sru do żłoba, ja płacę 650 zł + jedzenie i pampki. Kocham ten kraj i jego prorodzinne działania

Kuba zjadł miseczkę zupy z dyni która sama ugotowałam
oraz dwa małe racuszki z jabłkami a potem truskawke - odmiana jesienna - cena 12 zł za kg
.BASIA, BASIA, BASIA co z TOBĄ !?!?!?!?!?!?!?
Ostatnia edycja:
fakt idzie jak torpeda, tzw. chód boczny ma opanowany ale to nie to - za wolno, za rączki za wolno i będzie tak raczkował i rackzował tylko do kiedy jeszcze ?