Witajcie Dziewczyny
Dawno mnie nie było wiem, ale cały czas pracuję i jakoś krucho z tym czasem :-( Od czwartku jestem przeziębiona na dodatek, leczę się mlekiem miodem czosnkiem , czasem już muszę wziąć apap bo głowa pęka , w dodatku kilka dni temu zaczęła mnie boleć prawa strona pleców i ..... niesamowity ból pośladka

i dowiedziałam się że to rwa kulszowa ! No ale dosyć narzekań ;-) Dzieciaczki fajnie Wam rosną, dzisiaj po zalogowaniu od razu zobaczyłam Julkę, śliczna jest i te oczęta

Nie czytałam Was jeszcze, muszę nadrobić zaległości i nawet nie wiem czy przybyła jakaś nowa ciężarówka po 40 tce. ? Brzuch już mam duży, a to dopiero połowa ...hmmm, wieczorem zwłaszcza robi się wielki

Też tak miałyście? Wogóle jem dużo za dużo i robię się ogólnie coraz większa... W tą sobotę mam połówkowe usg prenatalne i potwierdzi się już na 100 pro czy to dziewczynka
Wkurzam się też często i o byle drobiazgi, wtedy wybucham... pewnie już trudno ze mną wytrzymać w domu..
Dzisiaj mam wolny dzień, odwoziliśmy na lotnisko moją siostrę, jest chora na stwardnienie rozsiane, bardzo kiepsko chodzi i w UK zawsze ma asystenta, który zawozi ją do samolotu na wózku i odprowadza aż do postoju taksówek, tam bardzo o to dbają. A u nas ... no cóż, zaczęła się jazda: jakiś młody szczyl na odprawie nawet nie zauważył na karcie pokładowej, że jest zaznaczona opcja dla niepełnosprawnych a jak siostra mu przypomniała to wybałuszył gały i zaczął jej zadawać dziwne pytania, jakby Ona coś kombinowała i chciała się podstępnie szybciej dostać do samolotu

Jak się wtrąciłam, to jeszcze naskoczył na mnie i dopiero zaczęła się jazda... mój małżonek powiedział że to jakbym nie była ja

Z reguły się nie wykłócam, wolę po dobroci... no ale kobieta w stanie odmiennym widać zdolna jest do wszystkiego. Taka groźna byłam, a później w samochodzie płakałam z bezsilności i żalu nad moją siostrą... biedna jest.. ledwo skończyła 30 tkę ..a już coraz gorzej poruszać jej się o własnych siłach :-(
Wyżaliłam się trochę ;-) idę na obiad, później poczytam Was, co by być na bieżąco