• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
hełoł
Aniu ucałuj Wandzię z okazji półroczka :-)
Ja walczę z bestią :-D dziś racuszek był fuj i beeee i teraz wciąga plaster sera zapijając soczkiem ... oczywiście wszystko jest upieppppppppprzone. Najchętniej wrzuciłabym go pod prysznic już teraz razem z krzesełkiem :zawstydzona/y:

heja, bylismy w Krakowie, ledwo żywa jestem, Paćka zdemolowała kilk aboksów ekspozycyjnych w Ikei oraz pół restauracji, ale lubie od dziś Ikeę, bo tam jest gdzie przewinąc bachora ( łobesrała ię 3 razy ) i puścić wolno też jest gdzie , spała do 17 w aucie, ciekawe o której utłumię na noc...lece się z nią bawić :-D Zjadła teraz jajeczniczkę z jednego jaja , troche chlebka z szyneczką i plaster pomidorka;-)

Rany, na chwilę baby z oka spuścić, to natłuką tych postów, że człowiek nie ogarnia.

Anko - gratulujemy biedronie ! Półroczna Wandeczka - laseczka.

A my dziś po zajęciach z pływania dla niemowląt - Maks aż piszczał ze szczęścia, bardzo mu się podobało. Nie wiem, które z nas jest bardziej zmęczone - on czy ja.
No i od wczoraj nie ma zmiłuj się - Maks z maniackim uporem penetruje mój talerz i kategorycznie chce brać udział we wszystkich posiłkach. Cóż robić - daję spróbować po odrobinie tego i owego. Testowaliśmy już ziemniaczka, a dziś była odrobina gruszki - bardzo smakowała!

witajcie

Aniu wszystkiego dobrego dla Wandzi!!!!

Jakub dziś skończy o 19-tej (naszego czasu) 4 miesiące i kawał chłopa z niego - waga 8200g i 65cm (po kim to???).

Musze w końcu się zmobilizować i zrobić tutaj to prawko, bo sie wykończę!!!
Najpierw rano na 10-tą ważenie Kuby (na drugim końcu miejscowości). Wróciłam do domu, po drodze zrobiłam zakupy. Potem na 14-tą po Alinkę do szkoły, wróciliśmy do domu, przebrałam małą, dałam obiadek, nakarmiłam Kubę i do przychodni, bo miałam dziś cytologię. Wróciłam, siadłam na 4 literach i koniec!!!

Katrina GRATULACJE dla Pana Jakuba :-)
Flo i Majuska regularnie Wam zazdroszczę ... Kuba ma nader rzadko takie fazy że CHCE coś jeść, tzn. on chętnie je i to sam najlepiej (mój brązowy, wełniany ddywan kiedys taki piękny :-D) ale kończy się chcenie dość szybko no i dzień po dniu nie zje tego samego.
Ollena widziałam w sieci artykuł o nocnym jedzeniu, nie wczytywałam się bo szukałam czegoś innego zupełnie ale coś ok. roku należy zacząć odzwyczajać od posiłku nocnego, jak znajdę albo mam w historii to wrzuce link.
Basiu, Basiu, Basiu ...
No i Kłaczek się zagubił :no:

Katrina kawal bobasa z Kubusia, moze nie dlugi ale szeroki;) Wyrosnie jak wszystkie dzieciaki.

misia no kazdy artykul mowi co innego, w wiekszosci jest napisane, ze po 6 mies niemowle juz teoretycznie nie potrzebuje a reszta, ze jak zeby wyleza..

Flo skoro chetny to dawaj :)))

Katrina my już zawsze razem będziemy obchodzić urodzinki-miesięczninki :-D Wszystkiego najlepszego dla dużego Kubusia i buziak od ciotki Anki:))))
Ollena nie wydrzesz dziecku butli czy cyca w nocy, jakoś sobie nie wyobrażam chociaż żmija ma i dwa zęby i pół roku :))) niech je na zdrowie ile potrzebuje a przynajmniej nie będzie miała jakieś bulimii czy innego paskudztwa naszej cywilizacji.
Azula to jest taka śmieszna czapeczka ze słonecznikami, ale wyjątkowo twarzowa
Flo podziwiam zapędy Maksia przy talerzach :-D

U nas króluje ryba pod każdą słoiczkową postacią. Okazało się, że Wandulka jest rybiarą - po cioci Misi - i teraz wiem co mam kupować żeby zniknął cały duży słoiczek obiadkowy :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry