Marzena197235
Fanka BB :)
dziewczyny ja od poczatku jestem na naszych lipcuweczkach i my chyba jestesmy wyjatek bardzo ale to bardzo sie wszystkie lubimy , wspieramy , nawet odwiedzamy , trafiłam chyba na wyjatkowo udana i wspaniala grupe mamusiek , ja w sumie tam najstarsza jestem ale nikomu to nie przeszkadza wrecz przeciwnie dziewczyny sie mnie w róznych sprawach radza i szanuja moja decyzje ,
Malifilka tutaj tez jest super atmosfera i wspaniałe dziewczyny
Azula moze to mleko cyckowe mniej tresciwe a dawałas jej proszkowe ??
u nas na lipcówkach tez jednej dziewczynie mala bardzo malo przybierała robiła jej przerózne wyniki co jakis czas łazila wazyc i sprawdzac dziecko to jest niepokojace jak malenstwo nie przybiera , a moze dlatego tak w nocy wstaje pewnie jest głodna a daj na noc proszkowe i zobaczysz jaki bedzie efekt , cos trzeba wymyslec zeby poprawic jej wzrost wagi
Malifilka tutaj tez jest super atmosfera i wspaniałe dziewczyny
Azula moze to mleko cyckowe mniej tresciwe a dawałas jej proszkowe ??
u nas na lipcówkach tez jednej dziewczynie mala bardzo malo przybierała robiła jej przerózne wyniki co jakis czas łazila wazyc i sprawdzac dziecko to jest niepokojace jak malenstwo nie przybiera , a moze dlatego tak w nocy wstaje pewnie jest głodna a daj na noc proszkowe i zobaczysz jaki bedzie efekt , cos trzeba wymyslec zeby poprawic jej wzrost wagi

jak zwykle uroczo
i musiałam przeszukać cały samochód w poszukiwaniu skrobaczki do szyb ... jakoś nie spodziewałam się, chociaż zapowiadali na południo 2 st w nocy. W dodatku to coś na szybach było wrednie skorupiaste i nie dało się łatwo zeskrobać.
17 lat temu nakupowałam dużo za małych rzeczy, z których Nikola szybko wyrosła, a dzięki netowi teraz dowiedziałam się np. że lepiej mniej rozmiaru 56 a lepiej zacząć od 62 i takie tam różne cenne uwagi :-) Bo wiecie, ja w otoczeniu swoich znajomych i rodziny nie mam żadnych mamuś z małymi dziećmi, więc pozostajecie mi Wy Kochane :-), to będę Was na pewno zamęczać pytaniami, zresztą już dużo wiem o ząbkowaniu zwłaszcza i nocach nieprzespanych