reklama

Ciąża po 40

Dziewczyny nie mysle, ze zeby bo dziasla ma takie jak po urodzeniu ;-)
Katar ciagly, swiszcze jej ciagle oddech i obawiam sie, ze cos sie wykluwa :(
Zobacze czy goraczka bedzie rosla.
Padla mi na rekach pobujana..

reklama
Olena jeśli świszcze to moze jednak idź do lekarza.
Jak to możliwe ze wszystko sie skurczyło w gotowaniu? Ile czasu gotowałaś? Ja tez gotowałam ale jeszcze nic nie zmarnowało się.

Asiu - gratuluję Dziewczynki. Marysia i Zosia to fajne imiona dla dziewczynek. Julki, Lenki, Oliwki to co krok choć sama mam Julkę :)

Kłaczek gratulacje dla Karolka i wstawania i 9 miesiąca :)

Julka
nieznośna, marudna, płaczliwa i upierdliwa. Nie wiem czy to zęby, nie potrafię tego rozpoznać.

Aniu
jak to nie grzeją u Was. Jezooo już powinni.

ostatnio Julka chce siedzieć ciągle w tym pudle.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka jak zaczelo sie gotowac to zaraz wylaczylam. Pokurczona, nie grzechota a gryzaki do smieci.
Zobaczymy, spala 40min i teraz sie bawi, zobaczymy jak dlugo.

Aniu kup kurtke, byc moze na cala zime Ci posluzy bo w UK przeciez nie ma mrozow.

Zoyka, to niech siedzi! Wyglada bajecznie z reszta.

Ollena, chyba ze akurat sie trafia. 2 lata temu mielismy 19 stopni mrozu. Z tym ze Londyn raczej chyba cieplejszy - duza aglomeracja, Tamiza i Golfstrom robia swoje.

Kłaczku gratulacje dla Karolka z okazji urodzinek:-D
Zoyka to świetna zabawka dla Julki, wygląda w pudełku świetnie :-D
Parzyngiel zasnął wymęczony okrutnie, nie spała trzeci raz w ciągu dnia i już zanosiła się płaczem gdy ją ubierałam po kąpieli tak bardzo chciała spać. Zjadła sobie słuszną kolację poprzedzoną deserkiem gruszkowym i padła:) Wczoraj spała a dziś? no zobaczymy... chyba, że znowu się obudzi o 1 i będzie szaleć w nocy a wtedy na pewno zwariuję :eek:

Kłaczku buziaczki dla Karola 9 miesięcy:-):tak::-D.Zoyka Julcia w wagoniku przeurocza.A dzieci to miewają natręctwa i np Adam stale budował pociągi Zbyszek godzinami stawiał i sadzał ludki Duplo,aż kiedyś mija i dziecko nową zabawę sobie wymyśla.

Mia tez padla, ale jestem pewna ze jeszcze sie przebudzi nie raz, daje jej 20min;)
Temperatura po poludniowej drzemce zaraz spadla i juz caly dzien byla normalna. Ja podejrzewam, ze ona z przemeczenia tak..

Aniu kaszka podana?;-)

hełoł
dzieciaki częstko maja wyższą temperaturę po podróży, gdy za mało piją itp. ...
a ja miałam nawet coś skrobnąc wczesniej ale Kosmita sie dorwał do kompa i po balu...
Odnieśliśmy mały sukces ... Młodziak zjadł polędwicę - w pewnym momencie :sorry:kawałek dokleił mu się do czoła a może czoło się dokleiło do polędwicy ... tak czy siak Kubuś z polędwicą na czole, z kawałkiem radicchio na klacie wystającym z bodziaka wyglądał jak prawdziwy kosmita :-D
Asiu gratulacje :-) co do imienia to musicie wybrac sami, zobaczyc jak brzmi z nazwiskiem, ile jest Maryś, Zoś i Kryś w rodzinie. Ja chciałam Michała :-( ale poniewaz mój m. nie widział tego imienia to stanęło na Janie, Antonim bądź jakubie - zestaw imię - nazwisko przy zestawie Jan (dwa x JAN) brzmiało może i zabawnie ale nie dla kilkulatka. Natomiast jeśłi chodzi o Twój zestaw imion jestem tendencyjna od czasu kiedy poznałam pewna Kryśkę :-)
mogę dołączyć do matek ząbkujących bestii.

Łeb mnie nie boli, on mi na....... la że się tak elokwentnie wyrażę :no: Pewnie z niewyspania, ale żmija będzie jadła jeszcze raz około 22.00 i nie pójdę spać teraz po to by się zaraz obudzić. Wtedy będzie kaszka :-D
Jutro definitywnie idę do fryzjera, własnemu chłopu mogę się pokazać na oczy tylko dlatego że mam słuchawki na uszach i nie widać kłaków wiszących wszędzie, tragedia normalnie... włosy nie cięte od kilku miesięcy odrosły mi tak, że w napadzie rozpaczy sama sobie ciachnęłam grzywkę bo kompletnie już nic nie widziałam. Muszę zrobić porządek na głowie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry