Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gnidziol juz sie przemieszcza i gdzie moze tam wlezie, a jaki by nie byl statyczny, tak jest kreatywny. Ciuszki kupowalam bardzo wczesnie, tyle ze na poczatku takie bardziej uniwersalne - dobre i dla chlopca i dla dziewczynki w typie nieco chlopiecym. Co prawda cos mi tam podszeptywalo ze moze chlopak jednak, ale typowo "meskie" ubranka zaczelam kupowac dopiero po potwierdzeniu plci na scanie. Wozek.. a gdzies kolo polowy ciazy. Lozeczko mialam od poprzedniej, tej straconej.
Przedłużam sobie wychowawczy do końca roku, moja intuicja i układ wydarzeń mówia, żeby nie wracac tam gdzi ejestem tylko trybikiem w czyjejs machinie... podjełam więc decyzję znikam z mojej pracy w której spędziłam ostatnie ponad 10 lat
i dobrze mi z tym
..jak się juz ogarnę dokładnie z wszystkimi nowymi planami to się Wam pochwalę , ale na razie nie zapeszam;-) najprawdopodobniej dostaniemy się do żłobka, bo nie ma "sajgonu" przemeldowałąm się z Paćką już na nowy dom, więc przynależymy do odpowiedniej gminy
Kończymy robić najważniejsze rzeczy, aby móc się przeprowadzić im bliżej końca, tym gorzej coraz więcej pierdółek jest do zamontowania, kupienia i niewyróbka czasowa z tym jest
Nawet żeby tam internet doprowadzic to stary 2 dni spędził jeżdżąć i dzwoniąc..kosmos.
...bombowe dziewuchy:-) Moja Godzilla też wciąż rośnie, widze po ciuchach , już wyjęłam kolejny zestaw jesienny z szafy:-)
Asiu gratuluję dziewczynki, może taką małą godzillę też będziesz mieć