reklama

Ciąża po 40

reklama
Ollena ja miałam ale zwykłą spiralkę bez hormonów. Zakładanie nie jest miłe, ale da się przezyć, potem kilka godzin dyskomfortu fizycznego. A potem luzik :-) zero obaw przed ciążą :))))

Majuska jak Ci wypali i się pochwalisz to pamiętaj za pierwsza wypłatę stawiasz wszystkim "młodym"mamuśką;-),a czemu niby tabletki i żegnaj cycuś?.Ja biorę cerazette bo przy nic można karmić.Ollena wykąpałam choć ciut marudziła wchłoneła 120 ml kaszki kukurydzianej zapiła cycem i nyna.Anka Biedron z tym ni-to zezezm słodka.Pamiętajcie o azuli maniaczce fotoreportażu:-):tak::-D:crazy: i foty dawajcie łykam pełnymi garściami:szok::-D

Ollena nie wiem jak jest przy mirenie, przy zwykłej spiralce nie mialam zadnych plamien. Jedyny objaw to ciut dłuższa @ przez cały czas noszenia spiralki. Mnie się wydłużała z 4 dni do 5-6.... i zero innych objawów.
Kłaczek u nas jest to charkotanie gdzieś z głebi krtani, brzmi komicznie i wyję ze śmiechu jak zaczyna warczeć i gruchać :))

Azula z tego co wiem to tej kolezanki dziecko to drobinka dalej brała jakies leki tylko ze ona nawet teraz nic nie chce jesc taki niejadek z niej , Malutka jest cudowna
Ollena ja nie mam pojecia o spirali nie miałam nigdy i chyba juz miec nie bede ja jade od 4 lat na tabletkach bardziej zdrowotnie

reklama
Marzenko pogoda jako taka czyli japońska .Na fladze duże słoneczko .Kiedy na mleko ze świeżego udoju się wybierzecie ?.Daj znać na priw .Zapraszamy a i chętnie przyjmę kombinezonik taki nawet 56 62 bo te co kupiłam to Amelianka jak na razie się w nich topi ,a niby też 3-6 miesięcy ,a coś wspominałaś,że może masz.No ale Amelka apetyt ma :tak:,a jak chce mieć 150 w kapeluszu to i taką ją kochać będę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry