reklama

Ciąża po 40

Ja nie mogę hormonów, wiec od 21 lat lecę na spiralach wyjmując tylko do wymiany lub jak planowałam ciążę. Trochę ich przerobiłam :))) zawsze byłam zadowolona a teraz na pewno w UK założę kolejną. No i już do końca zycia, bo dzieci więcej nie będę mieć.

reklama
ja sie nie zdecydowałam jednak na spiralkę, świadomość obcego ciała mnie przerażała trochę..Azula nie chciałam Cerazette, naczytałam się , że mają kupe skutków ubocznych i po prostu sie nie zdecydowałam, poza tym Paćka ma już prawie rok i cyca dostaje tylko jak się w nocy obudzi, więc wystarczy, podam jej w nocy jakby co picie z butelki i tez będzie, zauważyłam, że cyc już jej nie bawi, a nawet trochę wkurza bo nie leci tak jakby chciała....a poza tym mnie wkurzają jej zęby na cycu:-)

Dziękuję za przyjęcie :-), mogę być Riefen, tak w ogóle to mam na imię Agata. Jestem w warszawsko -wrocławskim związku - ja Wawa, małż Wrocek. Mam mopsa, córkę z deficytem uwagi i nadwagę :-)

Majuska no fakt przecie Patrycja już dziewczynka:-) A cerazette są jednoskładnikowe i w sumie dość wkurzające bo trzeba je brać bardzo regularnie.U mnie cerazette się sprawdziły ale też czytałam o masakrycznych @ itp.Riefen dawaj foty córy i mopsa .Koniecznie

Musisz być Riefen, i tak pewnie za chwilę skrócimy Cię jeszcze bardziej :-Dale super że jest wśród nas kolejna psiara, bo chyba każda z nas ma jakieś zwierzatko. Oczywiście nie licząc naszych dzieci w formie zwierzaków :-DSwoją drogą związek wro-waw jest zadziwiający przy obopólnej nienawiści obu narodów :)))) Prosimy o zdjęcie mopsa, wszystkie równo się chwalimy naszymi futrzakami... no z wyjątkiem Misi ale ona nie potrafi wkleić żadnego zdjęcia nie mówiąc już o suwaczku. Taki nasz kochany antytalent komputerowy :-) /i zaraz mi sie oberwie od mojej koleżanki/ :)))

Azula zapomniałaś o nadwadze :-D to mogę wrzucić fotke swej Etolki Bazyliady :-D
Riefen fotkę futra wrzucaj :-) I rozgość się u Nas.
No Anko Do Dy :wściekła/y:może mi chciałas pojechać po ambicji ale ja ambitna nie jestem i na nic mi twe za wyjątkiem ooooooo powiem tak: bzdryyyyyyyyyyyyyy

DSC_0047.jpg Karolina 422645_4203461558446_730327505_n.jpg zdjęcie z komórki pokrzywiło mopsa, moja z prawej, zwie się Jóźka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry