reklama

Ciąża po 40

reklama
Rief to niemiecką kostke do polskiej stolicy wywozili, wszak to zwykłe zakłamanie narodu polskiego z okresu komunizmu :-D Ale poważnie do dziś kwitną legendy jak to okolice ul. Traugutta i nie tylko zrywali, by rynek w wawce naprawić po bombardowaniach... Moja rodzina ze wschodu, przesiedlona po wojnie a Wandzia to rodzinne imię z obu stron - mojej i męża chociaż on częsciowo wschodni a częsiowo wielkopolski jest :))
Majuśka Ty yorka pochłaniasz od razu a mopsika do marynaty? degustatorka :-D

Nie dojdziemy jak było, prawda jest jak dupa, każdy siedzi na swojej ;)

A co do obrazka, to dlatego nie mam kota, za leniwa jestem :rofl2: Mops wstaje rano, podchodzi do łóżka i zagląda czy mam oczy otwarte, oczywiście mam zamknięte i wraca na swoje posłanie, cichutko, grzecznie :P Kot drapie po stopach o 6 rano - horror

reif bo koty powinno się mieć dwa, wtedy drapią siebie na wzajem:tak::-) ja nie mam mopsów, ale moje sucze wiedzą, że dopóki nie usłyszą słowa idziemy, to nie ma co sie nawet wychylać ze spacerem:-D

Mojemu mopowi pokazuję smycz a ten wywala sie do góry kołami w posłaniu i robi grubą szyję, mozliwe, że mop leń ale bardziej prawdopodobne, że boi się. jesteśmy jego 3 rodziną, na poczatku była pseudohodowla, potem pseudomiłośnicy i trafiła na nas.

Ostatnia edycja:
no mój kot jakby mnie podrapał po stopie to byłby kotem który fruwa :-D
Moja psica jak uznała że czas wstawać wskakiwała do łózka i wsadzała mi zimnego mokrego nochala w oko ... a Bazylia idzie do kuwety i cisza jest .
Macie jakiś pomysł : Kuba kaszle - 2-3 godziny po zaśnieciu zaczyna i tak co jakiś czas ... ma za ciepło ? (skręciłam kaloryfer na 20 stop.) za sucho ? w dzień kaszlu ZERO !!

reklama
Dobry wieczór :-)

Witaj Rafi na najfajniejszym forumowym wątku jaki internet widział :-)
Córcia śliczna i psinka boska :)

U nas wichura z nawałnicami deszczu cały dzień. Koszmarność po prostu.

Azula -Amelianka nie wyszła poważnie . Ona po prostu rośnie i spoważniała :) Ślicznie wygląda :)

Aniu - Wandzia słodka jak zawsze. cudny zez i superancko ,że przewrotki już robi. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry