reklama

Ciąża po 40

Obraz(27).jpeg

To moje kochane szczescie ,mówia wszyscy ze jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko i tego sie bede trzymała , jak na nia patrze to wierze ze tak bedzie

reklama
Cudna kruszynka Marzenko, jasne ,że wszystko się ułoży, buziaki dla Was!!!! Wiesz, że tu na forum się trzyma porządnie kciuki i że to działa, więc trzymamy za Was!!

Ide spać dziewczynki bo mi już plecy dokuczają strasznie, Basiu powodzonka jutro na wizycie!!! Do jutra!!

No, prześliczna dziewczynka Marzenko :):):) Przy bożej pomocy i dzięki Waszej pracy na pewno dacie radę :):):)
Dzięki Majuś, będzie ok :)
Ja też powoli pójdę do łóżka, jeszcze chwilkę posiedzę w wannie, coby mi nogi nie biegały, jak to mój P określa :)

Słodkich snów dziewczyny :)

A ja w trakcie śniadanka i kawki :) Rzeczywiście cosik sie nam polepszyła ta pogoda, ja sie tez za pranie zabiorę chyba,mam 2 wory ciuszków dla maleństwa do wyprania i wyprasowania, więc to takie przyjemne pranie :)))))) A dzisiaj znów śnił mi sie poród, był taki " lajtowy " , chciałabym żeby w realu też sie taki okazał...ale pewnie nie będzie tak lekko....

hello dziewczynki,

marzenko - sliczna masz coreczke!

basiu - powodzenia na wizycie!!!

majuska - spelnienia snu tobie zycze !!!

misiu - u mnie tez pranko,powoli przygotowujemy sie do urlopu...ok...robie kafffke i lece was czytac

Chyba sie przywitam.;-) Poczulam sie dzis wybitnie geriatrycznie i stwierdzilam ze pora poszukac towarzystwa z wlasnej polki bo jak na mloda mamusie to juz ciut przeterminowana jestem. Kilka slow tytulem przedstawienia (sie) ;-): Mam 43 lata - marzec'68 dokladnie - piatke doroslych dzieci i jedno ktore opuscilo nas zbyt wczesnie by zyc. Najmlodsze moje dzieciaki maja po 19 lat z "haczkiem" bo styczniowe, najstarszy w grudniu skonczy 24. Wychowywalam dzieciaki sama bo ich tatus z funkcji ojca sie zwolnil tuz przed urodzeniem sie blizniat, kilka lat temu zwiazalam sie z innym mezczyzna, ktory nie ma dzieci - w naturalny sposob zaistniala chec zaposiadania potomka i od dwoch lat robimy cos w tym kierunku. Niestety pierwsza ciaze stracilam, kolejna, prowadzona juz w UK, okazala sie "pustakiem". Z racji tutejszych procedur (pierwszy scan po 12 tygodniu) poleciala sama dopiero w 12 tygodniu. Aktualnie jestem w ciazy - troche schizuje na bazie dotychczasowych doswiadczen, koszmarnie boje sie kolejnej straty. Czemu czuje sie czasem geriatria? Ano wystarczy tekst poloznej (prowadzi ciaze - lekarz jest tu do celow wyzszych), ktora zbierajac wywiad otwiera szeroko oczy i pyta: "To ty jeszcze chcesz miec dzieci??"

witaj klaczku -rozgosc sie i zostan z nami:tak:no i oczywiscie wielki gratulacje!!! jak sie czujesz???

zrobilam wspolnie z moja balbina liste urlopowa i jestemn w szoku:szok::szok::szok:...tylu klamotow & co nie spodziewalam sie...trzeba bedzie cosik zredukowac...

reklama
Cześć Czterdziesteczki ze słonecznego Krakowa - u mnie dzisiaj pięknie, słonecznie i nie za gorąco :):):):)
Co u mnie napiszę na końcu a teraz witaj Kłaczku. Pasujesz tu do nas jak ulał to zostań :)
Weź, takie położne to jak słowo daję - do zwolnienia. A co ją w ogóle obchodzi, że chcesz dziecko!!! Niech spada na drzewo. Dzisiaj byłam u diabetologa i tam ze dwie babeczki były w moim wieku o ile nie starsze. I bardzo dobrze :) Niedługo masz połówkowe czy u Ciebie w UK (dobrze zrozumiałam?) są inne procedury?
Alex, najważniejsze rzeczy to leki na receptę ładowarka i parę innych rzeczy, których nie kupisz gdzie indziej, lub nie warto kupować bo jedno już masz. Ale prawie wszystko można dostać, gdzie byś się nie ruszyła, więc spokojnie ;)
Majus, sen sprawdzi się i oby rozszerzył się na nas wszystkie :)
Misiu, a ja pranie to chyba w piątek zrobię, na razie nie mam co, chociaż pogody żal ;)

Dopiero wróciłam z tej wizyty tak naprawdę to ustalenie terminu było) no i termin do lekarza mi ustalili dopiero na 17.08. Dzisiaj miałam tylko szkolenie jak się żywić no i już wiem. Z dawnych przyjemności kulinarnych została mi kawa ze śmietanką ;) Dobre i to. Dzisiaj przygotuję pierwszy diabetyczny obiad i kolację ;)

Miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry