reklama

Ciąża po 40

I my po spacerku. U nas słonecznie i mroźno, choć temperatura na plusie.

Azula - jesteś mistrzem. A skąd wiedzieliście ze Amelka będzie robiła siku jak ją trzymaliście ?

Olena - grypa ma to do siebie ze jest wysoka gorączka ( nie wiem jak przy żołądkowej) Moze się zatrułaś ? Przemyśl co jadłaś. Raz tak miałam i nigdy tego nie zapomnę. Od tamtego czasu nie jem odgrzewanego .
ponownie jedzenia.

A ja przed dylematem. Co na obiad ? Kupiłam mielone z szynki. W weekend były mielone z indyka :-D

reklama
Zoyka nie wiedziałam :-DDałam pić i czekaliśmy była po kupie.Aby w razie co miałam na sobie tetrową.Gdyby któraś z was musiała na posiew sisiu mieć to najlepiej z kimś drugim to robić.Jedno trzyma dziecko drugie łapie.Samemu też nie jest to niemożliwe ale trudniejsze.I tak to nie zrobione całkiem prawidłowo bo by trzeba łapać siusiu ze środkowego strumienia ale może uda się mimo tego ,że nie całkiem właściwie odkryć jaka bakteria siedzi:tak:Misia to włosy też już Cię bolą:szok: wracaj do formy:tak:

Umieram od rana, myślałam że to skutki naduzywania procentów, ale jak mi się kilka razy przypomniała w przełyku wczorajsza fasolka po bretońsku, to zrozumiałam że zwyczajnie się nią podtrułam. Tak to jest gdy kupuje się gotowe dania w słoikach...
Odebrałam paszporcik, śliczny i dziewiczy a wyglądam na zdjęciu tak, że mogę brac udział w paradzie halloween :-D Pal licho, ważne że już jest w ręce.
Ollena ale masz fajnego pasiastego gnidulca :-D jest rozkosznie śpiąca :))

Ostatnia edycja:
Misia mnie też coś bierze na dolnej wardze wyskoczyło coś na kształt opryszczki mam katarek ,pobolewa gardziel ogólnie nie jest fajnie ale u Ciebie koszmar:szok:te 39 to pewno jakiś gryp:tak:i bolą włosy to to nie jest miłe:no:.Zdrowiej bidulko :-):tak::-D

Zoyka ja tez dawno temu mialam rota, goraczke tez mialam chyba, nie pamietam.
Teraz na pewno to bylo cos na ten typ bo gdybym sie zatrula to by mi przeszlo po pozbyciu sie tego a wczoraj bolalo mnie wszystko jak przy goraczce i grypie. Zoladek juz nie. Dopiero straszny bol zoladka wrocil nad ranem.

Misia wspolczuje:( ja jak mam 38 to leze i jęcze, nie mam sily palcem ruszyc i wolam mame.. mm mnie prowadzi do lazienki bo mnie tak skora boli i cale cialo. Takze chyle czola za pisanie i widzenie literek;-)

Ania :-) nie jedz gotowcow!

Misia a co Ci dolega ? Grypa ?

Olena a u lekarza byłaś ? Ty taka mizerotka jesteś i chudzina żebyś się kobieto nie odwodniła.

Ania - ja tak mam po fasolce z Biedronki a mojemu nic nie jest.

Gdzie pasiasty gnidulec Oleny ?

Smażyłam mielone z Julką na rekach i przypomniała mi się Majuśka z patelnią i ogniem na pól metra. Kuźwa... Majuśka biegła na dwór a ja gdzie bym biegła ? Jak się taką patelnię gasi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu - moje foto w paszporcie to koszmar!!!! Zrobiłam fotkę tutaj u nas (fryz zrobiony, make up), ale oczywiście w Konsulacie się doczepili, że cos tam... musiałam zrobic nowe na miejscu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, ze termin w Konsulacie mieliśmy chyba ok. 9-tej rano, a od nas to ok. 4-4,5 godz. jazdy, a ja nie chodzę wcześnie spać, więc wyglądałam okropnie.

reklama
Zoyka nie bylam z ta wczorajsza dolegliwoscia bo dopiero jutro otwieraja przychodnie (dlugi weekend) a to juz mi wsio przejdzie. z jelitami pojde juz w PL.
Mia pasiasta wyzej, ale widzialas na FB:)

Katrina oni wiecznie maja problemy ze zdjeciem w paszporcie, ale tylko w PL. W IE nigdy nawet na zdjecie nie patrza.
No i jak wiesz, ze masz rano wstac to nie idziesz wczesniej spac? Ja jak mialam na 7 do szkoly to szlam spac o 21 ;-) Teraz zreszta tez tak chodze, bo pobudki poranne mnie wykanczaja.

A ja nawet paszportu nie posiadam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry