Dorcia dzięki, już teraz nie odstępuję tej cholernej indukcji ani na krok, no właśnie kuźwa pare sekund

..przez ta gonitwę nie miałam nawet czasu poczytac instrukcji obsługi, poklikałam paluchem i tyle....dobrze, że mam wszędzie na dole płytki, bo gdyby to były jakieś dechy lub panele to juz by było po nich, bo ja leciałąm z tą patelachą na zewnątrz, a ten olej się wylewał, niestety wylał mi się na wyściółke w wózku i ja stopił w jednym miejscu
to i patelnia to właściwie jedyne straty i dzieki BOgu za to
ogień miałam na co najmniej pół metra na tej patelni, poparzył mi ręce....dwa dni cześniej poparzyłam sobie nogę wrzątkiem jak brokuła odcedzałam, a dzień wcześniej oparzyłam rękę tymi wkładkami z piekarnika jak rybę wyciągałam...tak więc jestem totalną sierotą, całą obolałą i poparzoną
Mój stary dzisiaj ubrał Paćkę w kurtkę zimową i na śpiochy ubrał jej grube rajstopy i tak ubrana wziął na spacer na rączkach po okolicznych polach......brak mi słów ( byłam wtedy na zakupach ) no ale Flo mimo wszystko Twoje rajtuzki po śniegu w zimie wymiatają i są nie do pobicia;-)

..przez ta gonitwę nie miałam nawet czasu poczytac instrukcji obsługi, poklikałam paluchem i tyle....dobrze, że mam wszędzie na dole płytki, bo gdyby to były jakieś dechy lub panele to juz by było po nich, bo ja leciałąm z tą patelachą na zewnątrz, a ten olej się wylewał, niestety wylał mi się na wyściółke w wózku i ja stopił w jednym miejscu
to i patelnia to właściwie jedyne straty i dzieki BOgu za to
ogień miałam na co najmniej pół metra na tej patelni, poparzył mi ręce....dwa dni cześniej poparzyłam sobie nogę wrzątkiem jak brokuła odcedzałam, a dzień wcześniej oparzyłam rękę tymi wkładkami z piekarnika jak rybę wyciągałam...tak więc jestem totalną sierotą, całą obolałą i poparzoną Mój stary dzisiaj ubrał Paćkę w kurtkę zimową i na śpiochy ubrał jej grube rajstopy i tak ubrana wziął na spacer na rączkach po okolicznych polach......brak mi słów ( byłam wtedy na zakupach ) no ale Flo mimo wszystko Twoje rajtuzki po śniegu w zimie wymiatają i są nie do pobicia;-)

teraz śniadanko wcina, więc mam 2 minuty.