D
delete
Gość
Dziewczyny uśmiałam się do łez. Rozebrałam Julkę do pampersa jak co wieczór. Zawsze od razu była niesiona do wanny. Tym razem nie była jeszcze naszykowana wanna i Julka została w tym pampersie puszczona na kanapę.
Wiecie jaka ona była zdziwiona swoim ciałem ? Łapała skórę i próbowała ciągnąć. Dotykała się i szczypała. Była taka zadziwiona ze nie am ubranka ze ryczałam ze śmiechu, To było niesamowite
Co do poduszek. Julka ma poduszkę zupełnie płaską. Jednak widzę ze uwielbia zasypiać i spać na naszej w która wpada i moze się wtulić. Zastanawiam się czy jej poduszki nie wymienić.
Kupiłam dzisiaj kaszkę mannę z Bobovity
BoboVita mleczna kaszka manna, UNIKALNY SMAK! | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
nie smakuje to jak kasza manna którą znam. Pamiętam jak kiedyś ciotka gotowała na mleku w proszku mannę. To dopiero było pyszne. Ta z Bobovity jest słodka ale manny z mojego dzieciństwa to nie przypomina.
Mozna Julce gotować normalną mannę ?
Wiecie jaka ona była zdziwiona swoim ciałem ? Łapała skórę i próbowała ciągnąć. Dotykała się i szczypała. Była taka zadziwiona ze nie am ubranka ze ryczałam ze śmiechu, To było niesamowite

Co do poduszek. Julka ma poduszkę zupełnie płaską. Jednak widzę ze uwielbia zasypiać i spać na naszej w która wpada i moze się wtulić. Zastanawiam się czy jej poduszki nie wymienić.
Kupiłam dzisiaj kaszkę mannę z Bobovity
BoboVita mleczna kaszka manna, UNIKALNY SMAK! | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
nie smakuje to jak kasza manna którą znam. Pamiętam jak kiedyś ciotka gotowała na mleku w proszku mannę. To dopiero było pyszne. Ta z Bobovity jest słodka ale manny z mojego dzieciństwa to nie przypomina.
Mozna Julce gotować normalną mannę ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nocka tradycyjnie niezła, nie narzekam 
.Jak potrzeba czegoś tobie lub maleństwu to wcinaj (no u mnie gazowanego potem było niewiele z powodu zgagi.Zoyka manna prawdziwa to długo gotowana.Te kaszki to są tak na szybko by szybko dziecku dzioba zatkać.Mój M czasem gotuje taką na gęsto na mleku ja lubię z masłem i cynamonem albo z sokiem