reklama

Ciąża po 40

reklama
Hejka,

Dałam radę.Na szczęście się rozjaśniło ok 13 tej i wpakowałam Julcię w misia potem dwa misie w spacerówkę i poszłam po mielone z indyka. Kupiłam jeszcze kalafiora bo postanowiłam dać Juli normalny obiadek. Wcinała i kalafiorka z ziemniaczkami i kotlecika :) Niedużo jej dałam ale dałam :)
P. Wąższ wrócił o 16 i załapał się na obiad. Teraz zmywa gary :D

Niedrapek nie miałam w ogóle.

Azula - najpierw jedną nowość a potem , po kilku dniach drugą.

wieczór z podróży, byłam dziś w wawce :-( i umieram :-( mój informatyk firmowy ustawił klimę na PLUS TRZYDZIEŚCI dziei czemu mam dreszcze, kata, opryszczkę :-( Pije grzańca i mam nadzieję że mi orzjedzie i nie zarażę Kubuli.
Asiu laskę olej - albo rzuć myszowatą klątwę :-D Na głupotę nie poradzisz NIC, głupia była i głupia umerze. Zawsze mnie zadziwia że takie pipy "myślą", że te ich knowania nie wyjdą na jaw... Też mam w robocie taka mentalną blondynę zapracowaną tak że SZOK ... czasem mam ochotę spytać czy jej płąca na obrabianie doop i picie kawy.
I meduję, że miałam kopertowe bodziaki w H&M są i Cubusie. Nie liczyłam nigdy ale ja zawsze przesadzam z ilością. Łóżeczko szczebelki dostaliśmy (dokupiłam materac nowy), łózeczko turystyczne duże kupiliśmy za grosze więc szarpnęliśmy się na mini łózeczko turystyczne w którym Kuba spał przez pół roku ponad. Spał w rożku, potem w śpiworku i śpi w nim nadal.
Spi bez poduszki ku radości mej dentystki i znajomej ortodonty :-D Kupiłam klin ale ... Kuba jak ja śpi na brzuchu :-)
Z rzeczy szalonych - niańka z monitorem oddechu ale dzięki temu nie mam stresu zwłaszcza na wyjazdach.
Zoyka współczuje - może zrób badanie moczu raz jeszcze i zmień pediatrę.
i niedrapki miałam :-)

Ostatnia edycja:
Misia też niedrapki miałam ale to akurat uwazam za niepotrzebny wydatek jak i matę Fisher Price mam tą mniejszą i uważam ,że g warta:tak: za to konika morskiego tejże firmy i karuzelkę bardzo sobie cenię:-D

Niedrapki miałam, ale były za duże na Wandę :-) a potem nauczyła się spać bez nich więc założenie kończyło się dzikim rykiem. Można kupić jedną parę na wypróbowanie i potem dokupić, kosztują grosze.
Misia biedulko, wygrzej się porządnie a panu kierowcy powiedz co o nim myślisz w mało parlamentarnych słowach...
Azula soki jak podasz przez pierwsze kilka dni na przemian z owocem i sok rozrabiaj wodą. Jak się Amelka przyzwyczai to możesz podawać w ciagu dnia i owoc i soczek.

misia oby Cie nie wzielo chorobsko na dobre!
Pana trzeba bylo opierdzielic!
Powiedz co ma spanie bez poduszki do ortodontki i dentystki? Tępam ;-)

Niedrapkow nie mialam, tzn mialam ale nie uzywalam. Paznokcie obcielam od razu.
A co do spiworkow...mam 2 ale nie uzywam bo mnie nie przekonuja, ja uwielbiam sie przkrywac po same uszy to i dziecko tak przykrywam;-)

Azula ja akurat zadowolona byłam z niedrapek. Skarpeki tez miałam ale na stopy :-)
czapeczki w stylu smerfa - po kąpieli a maty edu cóż ... mam i z fiszera (plaska i taką z pałąkami co to w tunel sie zamienia) i jakiejś francuskiej firmy :eek: olbrzymia z jakimiś cudami i w sumie tę Kuba lubił najbardziej.
Gdybym miała kupować teraz wybrałabym z pałąkami (nie wiem czy akurat z fiszera). Buuuu nie mogę znaleźć tego francuskiego cuda :-(.
Ollena ZGRYZ :-) prawidłowe ułożenie żuchwy.

Ja też mam śpiworki do spania ale mała jak na razie się nie rozkopuje więc nie używam.Misia grzej się grzańcem;-)Pałąk to mam Tiny Love i można go przyczepić praktycznie wszędzie i w wózku i w koszu i w łóżeczku

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry