reklama

Ciąża po 40

Hunianka wszystkiego najlepszego.

Majuśka sypialnia syper,
Ja popijam właśnie herbatkę bo drapie nie w gardle,starałam się wczorej nie przemarznąć na cmentarzach ,ale jednak coś mnie wzięło.
Kończę harbatkę i biorę się za tort dlla moje Majki -dziś kończy 8 lat -jak tem czas zleciał.
No właśnie co z Kłaczkiem?

reklama
Dzień dobry,
Robert już leci gdzieś w okolicach granicy z Niemcami pewnie jest. Wyjechał o 4.30 więc dodrzemałam chwilkę, ale biedrona zrobiła pobudkę. Chyba czuła nerwy w domu... Te dwa dni spędzilismy na konstruktywnym ustalaniu naszej przyszłości, mojego wylotu i przede wszystkim chłopina odpoczywała po zapierniczu po 12-15 godzin tam... Wykarmiłam porządnie, oporządziłam kosmetycznie manicurem, trochę przyjemności i 40 godzin zleciało jak z bicza trzasnął.... Smutno mi nieco, ale dwa tygodnie szybko zlecą a mam jeszcze dużo spraw do pozałatwiania tutaj więc nudzić się nie będę.
Poczytałam wpisy, przyznaje się że zdjęć jeszcze nie obejrzałam. Pośmiałam się z tragicznych skutków posiadania matek i włos mi się jeży albowiem moja wręcz przeciwnie... lekarzy unika ale słyszę w telefonie: mam cukrzycę i utną mi ręce i nogi. No utną jak nie pójdziesz do lekarza... ale przecież mam insulinę... Za to z usmiechem na ustach wydrapie ode mnie każdą zbędną mi złotówkę, tę niezbędną zresztą też.
Hunianka wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowia i pociechy z maluszka i reszty domowników :-D
Nie dajcie się chorobom dziewczyny! Maliny, mleko z miodem, dużo czosnku i proszę raz raz do siebie dochodzić:)))
Idę po drugą kawę... tę pierwszą wypiłam jeszcze z chłopiną :-D

klaniam sie nóżką :-)
noc jak zwykle, o 7:14 jakieś rozmowy z mięciutki zaczął toczyć i już :-)
Mleko z kaszą w ilości wrząsająco dużej czyli na 150 wody + 4 łyżeczki danonka (Ollena mój m. kupił tego 8 :-( ) i kawałek chleba.
Także drogie Panie kubki z kawą w dłoń :-)

Witajcie!
Ja mam dzisiaj wolne i nie muszę iść do pracy wiec mogę się do Was dołączyć z kawa. Co prawda taka oszukana bo ricoret ale zawsze to chociaż namiastka kawy.
Ja dzisiaj idę na wizytę do lekarza wiec trzymajcie kciuki. Trochę zaczynam się bać!!!

Hej, hej

Dobrze,że nie czekałam az Misia odpisze :szok:

Sandy a co TY robiłaś o 3:45 w necie ?

Nasz domowy wyjec wył od 6 do 8 przewalając sie po mnie w łóżku. Nie wiem cio jej było. Nie mogla się ułożyć cały ranek .

Aniu - miło Cię widzieć z nową dawka energii :)

Julka tez zjadła tylko 120 ml mleka.

taa Kuba to mój syn :-D dorwał książkę kucharską i jest bardziej rajcująca od wierszyków pana Brzechwy :-D ja swoją kuchnię polska mam w kartonie bo ... spisu treści niet, obrazków niet, rysunków niet i tak 1/4 przepisów też niet. Kuba jest na najlepszej drodze do "swojej" ksiązki kucharskiej :-D

Od bardzo dawien dawna witam wyspana.Wczoraj Amelia eksperymentalnie dostała żółtko z mm na noc Testowaliśmy jajka na biszkoptach.Wchłoneła 100 ml o 19-tej resztę podgrzałam i kolejne 120 ml wypiła na śpiącego o 23.Spała bez przerwy do 4 był cyc i potem do 8 rano cyc.O ciutkę szybciej to żółtko wprowadziłam ale ona wszystko trochę szybciej dostawała niż w tabelkach..Aniu no to fajnie ,że humorek dopisuje.Na temat mam to się nie wypowiadam bo sama jestem mamą i na pewno też nie jestem idealna;-):-).Dorcia&&.Sandy popraw suwaczka bo tylko www widać .Przerąbane bez powodu o 3 nad ranem się budzić .Poczekaj trochę ,a powody się znajdą do nieprzespanych nocy.Zaczynam się poważnie martwić o Kłaczka:tak:

Witajcie kochani

wczoraj wieczorem was doczytalam ale juz nie odpisałam

Klaudia poszła jak na nia pózno spac , myslałam ze pospi dłuzej a tu dupa o 6 pobudka , wisiała caly dzien na rekach nabiła sobie siniaka na policzku , bidulka teraz w locie usneła i spi to lukam co u was

Sandy tez mialam takie jazdy ze spaniem w ciazy wiecznie sie wyspana czułam
Azula no nareszcie sie wyspalas i niunia
Misia to jednym słowem mama koniecznie chce byc chora na tego raka co ona sobie tak wmawia
Majuska sypialnia boska a Packa przesliczna dziewczynka
Hunianka ja miałam 39,5 jak urodziłam Klaudusie teraz tez mam 40 , zaraz bedzie 41
Aniu swietnie ze pobyliscie z mezulkiem
Zoyka Juleczka slicznosci i swietnie ze taka grzeczniutka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry